Synttärit

IKIMUISTOISET SYNTTÄRIT

JÄRJESTÄ LAPSELLE MEGAHAUSKAT JA AKTIIVISET SYNTTÄRIT HELSINGIN MEGAZONESSA ALK. 22,50 € /HLÖ

Synttäripakettimme toimivat ’avaimet käteen -periaatteella’, joten se on myös vanhemmille vaivatonta.

Synttäripaketit ovat tarkoitettu vähintään kuudelle n. 7-15 vuotiaalle lapselle. Pienemmät ryhmät voivat varata pelikierrokset normaalisti ilman tarjoiluita.

Alle 7-vuotiaat voivat osallistua peliin vanhempien seurassa. Lapset ovat valmiita pelaamaan itsenäisesti, kun he osaavat kuunnella ja seurata heille annettuja ohjeita, eivätkä hätäänny joutuessaan hetkeksi eroon vanhemmistaan. Suosittelemme katsomaan nettisivuillamme olevan ohjevideon etukäteen, jos oman lapsen uskaltaminen arveluttaa.

Synttäripaketit koostuvat Megazone-pelikierroksista sekä jälkipeleistä herkkujen äärellä juhlatilassa! Juhlatilan saa käyttöön viimeistään pelien päätyttyä. Tarjoiluista nauttimiseen on varattu aikaa 45 minuuttia pelien jälkeen

Tutustu tarkemmin synttäripakettien sisältöön ja varaa juhlat kätevästi verkossa!

Olimme kaikki tosi tyytyväisiä palveluun. Asiakaspalvelu oli joustavaa, ystävällistä ja kaikki sujui ensimmäisestä yhteydenotostani alkaen mallikkaasti. Jäi erityisen hyvä mieli, että synttäreiltä pois jääneiden osuudesta sai lahjakortin. Oli iloinen yllätys! Kiitos!
Erityiskiitos siitä, miten asiakaspalvelun työntekijä (nimeä en muista) otti pelistä kesken pois tulleen synttärivieraan huomioon, opasti ja antoi pojan itseluottamuksen kasvaa niin, että poika meni takaisin pelaamaan! Aina olemme kyllä olleet tyytyväisiä Megazoneen, henkilökunta on ystävällistä ja homma toimii!
En muista milloin viimeksi olisin saanut näin aidosti ystävällistä, sujuvaa ja joustavaa asiakaspalvelua. Kaikki toimi juuri niin kuin piti ja vielä ylitti odotukset. Erityisesti erikoisruokavalion huomioimisesta täydet viisi tähteä.
Kiitokset, synttärikonseptinne on erinomainen! Vanhemmille erittäin helppo ja kevyt, lapset tykkäsivät kovasti! Henkilökunnalle myös isot pisteet, mukavat ja sujuvat järjestelyt