Synttärit

Sulje

IKIMUISTOISET SYNTTÄRIT

JÄRJESTÄ LAPSELLE MEGAHAUSKAT JA AKTIIVISET SYNTTÄRIT HELSINGIN MEGAZONESSA ALK. 22,50 € /HLÖ

Megazone on supersuosittu futuristinen lasertaistelupeli. Meillä järjestät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat vaivattomasti. Synttäripakettimme ovat tarkoitettu n. 7-15-vuotiaille lapsille ja vähintään kuuden henkilön ryhmille. Valitse omalle sankarillenne sopiva synttäripaketti sekä maistuvin menu ja varaa juhlat hyvissä ajoin. Pelien jälkeen tarjoiluiden lomassa puidaan pelituloksia omassa huoneessa.

Olimme kaikki tosi tyytyväisiä palveluun. Asiakaspalvelu oli joustavaa, ystävällistä ja kaikki sujui ensimmäisestä yhteydenotostani alkaen mallikkaasti. Jäi erityisen hyvä mieli, että synttäreiltä pois jääneiden osuudesta sai lahjakortin. Oli iloinen yllätys! Kiitos!
Erityiskiitos siitä, miten asiakaspalvelun työntekijä (nimeä en muista) otti pelistä kesken pois tulleen synttärivieraan huomioon, opasti ja antoi pojan itseluottamuksen kasvaa niin, että poika meni takaisin pelaamaan! Aina olemme kyllä olleet tyytyväisiä Megazoneen, henkilökunta on ystävällistä ja homma toimii!
En muista milloin viimeksi olisin saanut näin aidosti ystävällistä, sujuvaa ja joustavaa asiakaspalvelua. Kaikki toimi juuri niin kuin piti ja vielä ylitti odotukset. Erityisesti erikoisruokavalion huomioimisesta täydet viisi tähteä.
Kiitokset, synttärikonseptinne on erinomainen! Vanhemmille erittäin helppo ja kevyt, lapset tykkäsivät kovasti! Henkilökunnalle myös isot pisteet, mukavat ja sujuvat järjestelyt

  • VARAA LASTEN SYNTTÄRIT

    VARAA LASTEN SYNTTÄRIT netistä TAI PUHELIMITSE 050 595 4094!

    Varaa synttärit