Varaukset

Pelien varaaminen

Pelivaraus on aina hyvä tehdä ennakkoon, tulet sitten yksin tai ryhmän kanssa,
näin varmistat pelipaikkasi haluamanasi ajankohtana.

 • varaa netistä

  Varaa netistä 24/7

  Varaa pelit kätevästi suoraan netistä. Varauksen tehdäksesi sinun tulee rekisteröityä, maksu tapahtuu vasta paikan päällä.

 • sähköposti

  salmisaari@megazone.fi

  Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä.

 • Soita

  050 595 4094

  Paras aika soittaa meille on arkisin 9-16 välillä jolloin myyntitiimimme on paikalla. Muina aikoina puhelut otetaan vastaan hallilla muun toiminnan ohessa.

Varattujen pelien maksaminen tapahtuu paikan päällä ennen pelin alkua tai ennakkoon nettivarausjärjestelmässä. Muista varata aina riittävästi pelipaikkoja, jotta koko ryhmä varmasti mahtuu mukaan peliin. Varattujen pelipaikkojen määrää voi vähentää avoimissa peleissä vielä 3 vrk ennen tapahtumaa ja esim. sairaustapauksissa myöhemminkin olemalla meihin yhteydessä.

Varausehdot

Joskus voi tulla tilanne, että haluat siirtää tai perua pelitapahtumasi, hoidathan silloin siirron/peruutuksen aina hyvissä ajoin

Varauksen peruuttaminen

Varaus on aina sitova. Varauksen peruuntuessa tulee peruutus tehdä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa. Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta. Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme koko tapahtuman hinnan.

Nämä peruutusehdot koskevat pääsääntöisesti korkeintaan kahden tunnin pelivarauksia. Pidemmissä varauksissa pidätämme oikeuden tiukentaa peruutusehtoja. Tarvittaessa ota meihin yhteyttä, yleensä pääsemme aina yhteisymmärrykseen.

Muutokset varaukseen

Avoimiin peleihin ja synttäripaketteihin voi tehdä pieniä henkilömäärämuutoksia vielä 72 tuntia ennen tapahtumaa. Jos tarvitset muutoksia lähempänä ajankohtaa niin ole meihin yhteydessä mahdollisimman hyvissä ajoin puhelimitse tai sähköpostilla. Huomioi, että paikkojen lisääminen on mahdollista vain jos peleissä on tilaa.

Tule ajoissa paikalle

Pidätämme oikeuden myydä ennakkoon varatut paikat eteenpäin, mikäli paikkoja ei ole lunastettu 15 min. ennen pelin alkua.

Jos osa porukasta puuttuu

Avoimiin peleihin tehdyistä varauksista hyväksymme -10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.

Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palveluntarjoajan varausehtojen mukaisesti).

 

 • Varaa pelit helposti netistä

  Varaa pelit ennakkoon niin varmistat pääsyn pelaamaan haluamanasi ajankohtana

  Varaa pelit