Bileet ja polttarit

Bileet ja polttarit

Megazone tarjoaa vapaa-ajan viihdettä myös aikuisille.

Meillä järjestät helposti esimerkiksi aikuisten synttärit, ohjelmanumeron polttareihin tai illanvieton aloitustapahtuman. Valitse sopiva tapahtuma valmiiksi räätälöidyistä paketeistamme, räätälöi tapahtumasi itse tai osallistukaa avoimiin peleihin. Yhdistäkää juhliin sauna, ruokailut tai muut liikuntakeskuksen aktiviteetit ja nauttikaa helposti järjestetystä ja hauskasta päivästä.

Bilepaketit

Jos haluat varata tapahtuman aukioloaikojemme ulkopuolelle, ota meihin yhteyttä.

 • Bilepaketti mini

  Megazone yksityiskierros 22 min. Maksimissaan 30 henkilöä. Kabinetti käytössänne 45 min. jälkipelejä varten. Kabinetissa on tarjolla sipsejä, popcornia ja irtokarkkeja. Kabinettiin on mahdollista tuoda myös omia eväitä. Kokonaiskesto n. 90 min.

  Hinta: 410 €

  Varaa
 • Bilepaketti maxi

  Suositellaan noin 8 – 30 henkilölle. Megazone yksityistunti, pelataan ryhmän koosta riippuen 2-4 pelikierrosta. Kabinetti käytössänne 45 min. jälkipelejä varten. Kabinetissa on tarjolla sipsejä, popcornia ja irtokarkkeja. Kabinettiin on mahdollista tuoda myös omia eväitä. Kokonaiskesto n. 2 tuntia.

  Hinta: 760 €

  Varaa

Tilat ja tarjoilut

Tiloihimme on mahdollista tilata kauttamme myös tarjoilua, kun olette varanneet käyttöönne kabinetin tai muita tiloja pelialueen lisäksi.

Kabinetti

50 m2:n kabinetissamme on istumapaikat jopa 30 henkilölle, kokousvälineet (datatykki, valkokangas, tv-näyttö ja fläppitaulu) sekä sohvanurkkaus rennompaan oleskeluun. Ruokailua ja pidempää oleskelua varten suosittelemme tilaa enintään 24 henkilölle. Kabinetin jääkaapissa omatkin juomat säilyvät kylminä.

Juomat & napostelut

Sipsejä, popcornia ja irtokarkkeja kulhoissa 3,50€/hlö.

Tarjoilut tilaisuuteenne

Saatavana ennakkotilauksesta herkulliset tarjoilut. Laadukkaista tarjoiluista tiloihimme vastaa Big House Cafe&Bar, tutustu vaihtoehtoihin täällä ja tee tarjoilutilaus meidän kauttamme.

 • Varaa ryhmäpelit netistä 24/7

  Varaa ryhmäpelit ennakkoon, näin varmistat haluamasi ajankohdan.

  Varaa pelit