Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löytyy vastauksia meille useimmiten esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat lähinnä erikoistilanteita.

Q: Minulla on migreeni/epilepsia, voinko ottaa osaa peliin?

A: Jos vilkkuvat valot herkistävät sinut kohtaukselle, niin emme suosittele pelaamista. Liivien vilkkuvat valot saattavat tällöin ärsyttää ja aiheuttaa migreeni/epilepsiakohtauksen.

Q: Minulla on sydämen tahdistin, voinko ottaa osaa peliin?

A: Pelaaminen on mahdollista, mutta vain omalla vastuulla. Liiveissä olevat (hyvin pienet) magneettikentät saattavat aiheuttaa häiriöitä tahdistimeen. Yhteisvaikutuksesta ei ole tutkimustietoa, mutta häiriöitä ei ole tiedossamme. Keskustele asiasta kuitenkin ensin lääkärisi kanssa.

Q: Voinko osallistua peliin pyörätuolilla?

A: Kyllä voit, pyörätuoli ei estä pelaamista. Pelikenttä ei kuitenkaan ole täysin esteetön. Kentällä on mm. ramppeja ja korkeuseroja. Tarvittaessa voit ottaa mukaasi henkilökohtaisen avustajan veloituksetta.

Q: Pystyn käyttämään vain yhtä kättä, voinko pelata?

A: Kyllä voit. Voimme muuttaa pelilaitteistosi asetukset yhdelle kädelle sopiviksi. Sinun tulee kertoa operaattorille tilanteesta.

Q: Olen raskaana, onko pelaaminen turvallista?

A: Megazone on raskaana olevalle yhtä turvallista kuin mikä tahansa liikunta, jota odottava äiti voi harrastaa. Lasersäde ei aiheuta vahinkoa äidille eikä lapselle.

Q: Sopiiko pelaaminen lapsille?

A: Kyllä sopii! Suositusikärajamme on n. 7 vuotta, mutta pienemmätkin, jopa 3-vuotiaat, voivat pelata vanhemman ohjauksessa. Megazone on liikunnallinen seikkailupeli, joka on hyväksi lapsen kehitykselle.

Kaikki peliliivit ovat samankokoisia. Liivit saadaan sopimaan myös pienille pelaajille hihnoja kiristämällä. Kentällä on vilkkuvia valoja ja kovia ääniä, jotka saattavat pelottaa pienimpiä pelaajia.

Q: Miten joukkueet muodostetaan? Voinko tulla pelaamaan yksin?

A: Osaavat pelioperaattorimme muodostavat joukkueet paikalla olevista pelaajista, jotta joukkueet olisivat mahdollisimman tasaväkiset ja reilut. Saatamme joutua jakamaan seurueita osiin, jotta edellämainitut arvot toteutuisivat. Toiveita saa toki esittää! Jos olet tulossa pelaamaan yksin, pääset osaksi jotakin joukkuetta. Jos haluat päättää itse joukkuejaoista, varaa pelit yksityisinä pelikierroksina.

Q: Onko teillä pukuhuoneita ja suihkuja? Missä voin vaihtaa vaatteet ennen ja jälkeen pelien?

A: Megazonen tiloissa on pienet pukuhuoneet vaatteiden vaihtoa varten. Liikuntakeskuksen yleiset pukuhuoneet sijaitsevat samassa kerroksessa hissien läheisyydessä. Yleisissä pukuhuoneissa on myös suihkut. Pyyhkeitä voi vuokrata etukäteen hintaan 5,00€ / henkilö (vähimmäistilaus 10 henkilön mukaan).

  • Varaa pelit netistä

    Varaa pelit ennakkoon niin varmistat pääsyn pelaamaan haluamanasi ajankohtana

    varaa peli