Tilat ja tarjoilut

Tilat ja tarjoilut

Helsingin Megazonessa on mahdollisuudet monipuolisiin tapahtumiin

Kabinetti

Megazonen oma kabinetti soveltuu niin kokouksiin kuin ryhmien jälkipeleihin. Kerrallaan kabinettiin mahtuu hetkellisesti jopa 36 henkilöä, pidempään kokoukseen ja ruokailuun suositus on max. 24 henkilöä. Kabinettiin voi tuoda omat juomat. Tarjoilut voi tilata kauttamme. Hinta sisältää kokousvälineet ja perussiivouksen.

Hinnat

Tuntiveloitus* 65 €
Koko päivä 8-17 450 €

* Mikäli varaus ei sisällä Megazone-pelivarausta on minimi varaus/veloitus 2 tuntia.

 

Palvelut

Teemme mielellämme juuri teidän ryhmällenne räätälöidyn kokonaisuuden tai autamme valitsemaan tapahtumanne sisällön vaihtoehdoistamme. Ota yhteyttä puhelimitse (ark. 9-16) tai laita meille tarjouspyyntö sähköpostilla, vastaamme arkisin 24 tunnin kuluessa.

Tarjoilut

Tarjoilut

Kauttamme voit tilata tapahtumanne kokous- ja illallistarjoilut sekä pikkunapostelut. Tarjoiluista huolehtii Big House Cafe&Bar. Tutustu Big Housen valikoimaan ja tilaa tarjoilut kauttamme.

Juomat

Alkoholittomat virvoitusjuomat voitte valita paikan päällä. Hinnat 1,50-3,00€/plo.

Saunatilat

Saunat

Aivan Megazonen vieressä sijaitsevat saunatilat tarjoavat lämpöiset puitteet jälkipelejä varten. Saunatiloja meillä on vuokrattavana on kaksi, isompi ja pienempi saunatila. Ison saunan lauteille mahtuu kerralla jopa 10-15 henkilöä ja kabinettiin 20 henkilöä. Lisäksi käytössä iso pukuhuonetila. Pieneen saunaan mahtuu kerralla noin 6 henkilöä ja kompaktiin kabinettitilaan 6-10 henkilöä.

Hinnat

Iso sauna 120 €/tunti
Pieni sauna 100 €/tunti
Minimi vuokra-aika saunatiloille on 1,5 tuntia

Vuokrapyyhkeet on tilattavissa ennakkoon hintaan 5€/pyyhe.