Ryhmät

Yritykset ja ryhmät megazonessa

Osuvat tapahtumat ryhmille kaikkiin tilanteisiin.

Pidä erilainen kokouspäivä tiimille tai järjestä ohjelmallinen tapahtuma isommalle poppoolle illallistarjoiluiden kera – tai mitä vaan siltä väliltä: polttarit, bileet, virkkarit, synttäri, luokkaretket ja päättäjäiset – helppoa ja hauskaa!

Luokkaretkikohteena erinomainen paikka. Kaikille mukavaa tekemistä ja pizzabuffet oli hyvä.
Homma toimi mutkattomasti. Asiakaspalvelija oli hyvä. Opiskelijani ovat iältään 16-23 vuotiaita ja kaikki vaikuttivat oikein tyytyväisiltä.
Meidän työporukka oli ikähaitariltaan n. 20-50v, osa kokeneempia pelaajia, osa ensikertalaisia. Kaikki viihtyivät hyvin ja oli ehdottoman hauskaa. Peli toimi hyvin. Ensikertalaisena olisi ehkä ollut kiva, jos peliohjeita olisi käyty vähän hitaammin läpi ja olisi voinut esim katsoa pelialueen karttaa hiukan pidempään (aikuisena setänä/tätinä sisäistää asiat ehkä hitusen hitaammin :D Mutta suurin osa oli varmasti tyytyväinen nykyiseen ohjeistukseen. :)
Hienosti kaikki hoitui ja toimi. Oppilaat ja opettajat tykkäsivät kovasti.
Kokemus oli aivan mahtava. Olimme kahdella polttariporukalla liikenteessä ja halusimme kilpailla polttariporukat toisiaan vastaan. Tämä olikin siihen loistava peli ja kaikki nauttivat kokemuksesta. Myös peliin ja ampumiseen täysin tottumattomat saivat pelistä paljon irti.

Tilat ja tarjoilut

Tiloihimme on mahdollista tilata kauttamme myös tarjoilua, kun olette varanneet käyttöönne kabinetin tai muita tiloja pelialuuen lisäksi.

Lähes 40 m2:n kabinetissamme on istumapaikat jopa 32 henkilölle, kokousvälineet (datatykki, valkokangas, tv-näyttö ja fläppitaulu) sekä sohvanurkkaus rennompaan oleskeluun. Kabinetin jääkaapissa omatkin juomat säilyvät kylminä.

  • Varaa ryhmäpelit netistä 24/7

    Varaa ryhmät ennakkoon, näin Varmistat haluamasi ajankohdan.

    Varaa pelit