Ryhmät

Yritykset ja ryhmät Megazonessa

Osuvat tapahtumat ryhmille kaikkiin tilanteisiin.

Pidä erilainen kokouspäivä tiimille tai järjestä ohjelmallinen tapahtuma isommalle poppoolle illallistarjoiluiden kera – tai mitä vaan siltä väliltä: polttarit, bileet, virkkarit, synttäri, luokkaretket ja päättäjäiset – helppoa ja hauskaa!

Luokkaretkikohteena erinomainen paikka. Kaikille mukavaa tekemistä ja pizzabuffet oli hyvä.
Homma toimi mutkattomasti. Asiakaspalvelija oli hyvä. Opiskelijani ovat iältään 16-23 vuotiaita ja kaikki vaikuttivat oikein tyytyväisiltä.
Meidän työporukka oli ikähaitariltaan n. 20-50v, osa kokeneempia pelaajia, osa ensikertalaisia. Kaikki viihtyivät hyvin ja oli ehdottoman hauskaa. Peli toimi hyvin. Ensikertalaisena olisi ehkä ollut kiva, jos peliohjeita olisi käyty vähän hitaammin läpi ja olisi voinut esim katsoa pelialueen karttaa hiukan pidempään (aikuisena setänä/tätinä sisäistää asiat ehkä hitusen hitaammin :D Mutta suurin osa oli varmasti tyytyväinen nykyiseen ohjeistukseen. :)
Hienosti kaikki hoitui ja toimi. Oppilaat ja opettajat tykkäsivät kovasti.
Kokemus oli aivan mahtava. Olimme kahdella polttariporukalla liikenteessä ja halusimme kilpailla polttariporukat toisiaan vastaan. Tämä olikin siihen loistava peli ja kaikki nauttivat kokemuksesta. Myös peliin ja ampumiseen täysin tottumattomat saivat pelistä paljon irti.

  • Varaa ryhmäpelit netistä 24/7

    Varaa ryhmät ennakkoon, näin Varmistat haluamasi ajankohdan.

    Varaa pelit