Ohjelma ja ohjeet

Synttäreiden ohjelma ja ohjeet

Synttäreiden kulku megazonessa

Tapahtuman kokonaiskesto on laskettu Megazoneen saapumisesta alkaen. Paikalle tulee saapua 15 minuuttia ennen ensimmäisen pelikierroksen alkua ohjeistusta ja maksuja varten.

Vaatteet säilytetään pelien ajan varustetilan naulakoissa. Kengät pidetään kuitenkin jalassa. Arvotavarat saa pelien ajaksi lukollisiin kaappeihin, joihin saa avaimet kassalta. Ennen pelien alkamista koko seurue kerääntyy katsomaan ohjevideon, joka on sekä suomeksi että englanniksi.

Ohjeiden jälkeen pelataan kaikki pakettiin kuuluvat pelit peräkkäin. Pelikierrokset pelataan joko osana avoimia pelitapahtumia tai yksityisesti omalle ryhmälle.

Avoimissa peleissä voi olla myös muita pelaajia. Osaavat pelioperaattorimme muodostavat joukkueet paikalla olevista pelaajista, jotta joukkueet olisivat mahdollisimman tasaväkiset ja reilut. Saatamme joutua jakamaan synttäriseurueita osiin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Toiveita joukkuejaoista saa toki esittää!

Pelien jälkeen siirrytään juhlatilaan tarkastelemaan pistelappuja sekä nauttimaan juhlatarjoiluista. Aikaa juhlimiseen on varattu 45 minuuttia, jonka jälkeen juhlat päättyvät.

OHESSA ESIMERKKI SUOSITUIMPIEN MAXI-SYNTTÄREIDEN OHJELMASTA (KOKONAISKESTO 2H):

13:15 Saapuminen Megazoneen (Salmisaaren Liikuntakeskus, 2krs.)
13:25 Ohjevideo ja valmistautuminen peliin
13:30-14:30 Avoimet pelikierrokset Megazonessa 2×22 minuuttia
14:30-15:15 Juhlatila käytössä tarjoiluineen
15:15 Juhlat päättyvät

Synttäreiden kulku Megazonessa

Ensin pelit, sitten herkutellaan synttärihuoneessa

 • Kokoontuminen

  Koko juhlaväen tulee saapua paikalle 15 min. ennen varauksen alkua.

 • Peliohjeistus

  Peliin valmistautuminen. Ohjeistus, varusteiden pukeminen, joukkueiden jakaminen.

 • Laserpelit

  Game on! Laserpelien pelaaminen osana avoimia pelikierroksia tai yksityisesti omalla porukalla, yhden avoimen pelin kesto on 22 min. Yksityispelien kesto voi vaihdella.

 • Tarjoilut

  Tarjoilut nautitaan omassa synttärihuoneessa pelien jälkeen. Tarjoiluiden lomassa avataan myös lahjat. Synttärihuoneessa juhlimiseen on varattu aikaa 45 min.