Saapuminen

Saapuminen Helsingin Megazoneen

Helsingin Megazone sijaitsee Salmisaaren liikuntakeskuksessa osoitteessa Energiakatu 3

Megazoneen on helppo tulla niin autolla kuin julkisillakin. Liikuntakeskus sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Ruoholahden metroasemalta sekä Porkkalankadun bussipysäkeiltä.

Helsingin seudun reittiopas

 • Autolla

  Keskustasta tullessa aja Porkkalankatua kohti Lauttasaarta ja käänny oikealle Salmisaarenkadulle, käänny vasemmalla Energiakadulle.

  Länsiväylää tullessa jää pois Ruoholahden liittymästä, käänny oikealle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen käänny oikealle Energiakadulle.

  Lauttasaaresta tullessa käänny vasemmalle Salmisaarenkadulle ja sen jälkeen vasemmalle Energiakadulle.

  Energiakatu johtaa Salmisaaren Liikuntakeskuksen pihalle ja Salmiparkkiin.

 • Pysäköinti

  Liikuntakeskuksen asiakkaille on tarjolla maksullinen pysäköinti Salmiparkissa, jonne paras ajoyhteys on Energiakadun puolelta. Salmiparkkiin pääsee myös salmisaarenrannan puolelta (salmisaarenrannan puolelta ei ole ajoyhteyttä liikuntakeskuksen pihaan). Salmiparkissa veloitus arkisin 06.30-15.30 1,5 € / 0,5 h, muina aikoina 0,5 € / 0,5 h. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin on käytettävissä myös aidattu ulkoparkkialue liikuntakeskuksen edessä hintaan 0,50€/h, toimii vain korttimaksulla.

  Salmisaaren liikuntakeskuksen edestä löytyvät invapaikat, huoltoajoneuvojen paikat sekä n. 10 kpl lyhytaikaista 15 min saattoliikenteen parkkipaikkaa joiden pysäköintiä valvotaan ja sakotetaan.

  Muita pysäköintimahdollisuuksia mm. Ruoholahden kauppakeskuksessa ja Salmisaarenrannassa kadunvarsipaikoilla. Viikonloppuisin löytyy ilmaista pysäköintitilaa oikeustalon takana
  Salmisaarenrannasta, josta matkaa liikuntakeskukseen on n. 200 m.

 • Varaa pelit netistä

  Varaa pelit ennakkoon niin varmistat pääsyn pelaamaan haluamanasi ajankohtana

  Varaa peli