Yrityspaketit

Yrityspaketit

Tapahtumapaketeistamme löydät muutamia suosikkeja eri kokoisille ryhmille

Tapahtumapaketeistamme löydät valmiita kokonaisuuksia eri kokoisille ryhmille. Tarvittaessa räätälöimme tapahtumastanne juuri sellaisen kuin haluatte, joten pyydä tarjous teille sopivasta ohjelmakokonaisuudesta! Megazone-lasertaisteluun voidaan tarpeidenne mukaan yhdistää myös muita Salmisaaren Liikuntakeskuksen aktiviteetteja, saunat ja ruokailut. Varaukset voit tehdä kätevästi kauttamme ’yhden luukun periaatteella’.

 • YRITYSPAKETTI 60

  Tunnin ohjattu Megazone-kisa ja jälkipelit kabinetissa

  Suosittelemme n. 15 – 30 hlön ryhmille. Tunnin ohjattu yksityinen Megazone-kisa, pelataan ryhmän koosta riippuen 3-4 peliä. Kabinettimme on käytössä jälkipelejä, ruokailua tai vaikkapa pientä kokousta varten pelien jälkeen 1h 45 min.

  Hinta 715 € + Kauttamme tilatut tarjoilut.

  Varaa
 • YRITYSPAKETTI 90

  1,5 tunnin ohjattu Megazone-kisa ja kabinetti käytössä

  Suosittelemme max. 60 hlölle. 1,5 tunnin ohjattu yksityinen Megazone-kisa, jossa pelataan 3-5 peliä/joukkue. Kabinetti on ryhmän käytössä pelien ajan pelitauolla olevia varten. Kabinetissa on tarjolla sipsejä, popcornia, irtokarkkeja ja vettä.

  Hinta 1.150 €

  Varaa
 • YRITYSPAKETTI 120

  Kahden tunnin Megazone-kisa ja kabinetti käytössä

  Suosittelemme noin 12 – 60 hlölle. Kahden tunnin ohjattu Megazone-kisa, jossa pelataan 3-6 peliä/joukkue. Kabinetti on ryhmän käytössä pelien ajan pelitauolla olevia varten. Kabinetissa on tarjolla sipsejä, popcornia, irtokarkkeja ja vettä.

  Hinta 1.350 €

  Varaa

Salmisaari-Combot

Yhdistä tapahtumaasi muita Salmisaaren Liikuntakeskuksen upeita aktiviteetteja

Esimerkki -combo

Tuomio

Huikea yhdistelmä vankilaseikkailua ja lasertaistelua. Paketti sisältää tunnin yksityisen Prison Island -seikkailun ja tunnin yksityispelit Megazonea. Suosittelemme max 36 henkilölle, pyydäthän isommalle ryhmälle erillisen tarjouksen. Kokonaiskesto n. 3 tuntia
Hinta 1.450 €

Muita aktiviteetteja ovat esim. Beach Volley, ohjattu kiipeily, gr8-viihdeklubin aktiviteetit – kysy meiltä lisää.