Synttärit omilla tarjoiluilla

Lasten Synttärit omilla herkuilla

Voitte tuoda juhlienne tarjoilut halutessanne myös itse. Tällöin veloitamme pelimaksun lisäksi tilavuokran.

Voitte tuoda juhlienne tarjoilut halutessanne myös itse. Tällöin veloitamme avoimien pelikierrosten lisäksi tilavuokran. Hinnat ovat eritelty myöhemmin tällä sivulla.

Huone varataan siten, että sen saa käyttöön 15 min. ennen pelien päättymistä ja se on juhlimista varten käytössä 45 min. pelien päätyttyä. Synttärihuoneet varaamme henkilömäärän ja varaustilanteen mukaan.

Tarjoiluastiat sekä muut koristelut tulee asiakkaan tuoda omille tarjoiluille itse. Jääkaappi ruokien kylmäsäilytykselle on ainoastaan VIP-kabinetissa. Omien tarjoiluiden jäljet tulee siivota itse ennen huoneen luovutusta. Siivousaikaa on varattu 15 min. juhlien jälkeen. Mahdollisesti tarvittavat siivousvälineet saa lainaan henkilökunnalta.

Syntymäpäiviä omilla tarjoiluilla ei voi varata nettivarausjärjestelmän kautta. Jos haluat varata juhlat omilla tarjoiluilla, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Paras aika soittaa meille on arkisin 9-17 välillä, jolloin myyntitiimimme on paikalla. Muina aikoina puhelut otetaan vastaan hallilla muun toiminnan ohessa. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla.

Omien synttäreiden hinnat

Omien syntymäpäiväjuhlien hinta muodostuu pelattavista pelikierroksista sekä juhlahuoneen vuokrasta. Valitse haluamasi määrä avoimia pelikierroksia. Juhlahuoneen varaamme osallistujamäärän ja varaustilanteen mukaan.

 • Avoimet pelit

  1 peli 22 min

  11 €/hlö

  2 peliä 2×22 min

  20 €/hlö

  3 peliä 3×22 min

  28 €/hlö

  Pelikierrokset pelataan osana avoimia pelikierroksiamme, jolloin mukana saattaa olla myös muita pelaajia. Osaavat pelioperaattorimme muodostavat joukkueet paikalla olevista pelaajista, jotta joukkueet olisivat mahdollisimman tasaväkiset ja reilut.

 • Tilavuokra

  Synttärihuone

  50 €/h

  VIP-kabinetti

  75 €/h

  Synttärihuoneet varaamme henkilömäärän ja muun varaustilanteen mukaan.

  Juhlahuoneeseen mahtuu max. 16 ja VIP-kabinettiin max. 30 osallistujaa.