Ryhmät

Yritykset ja ryhmät megazonessa

Osuvat tapahtumat ryhmille kaikkiin tilanteisiin.

Pidä erilainen kokouspäivä tiimille tai järjestä ohjelmallinen tapahtuma isommalle poppoolle illallistarjoiluiden kera – tai mitä vaan siltä väliltä: Polttarit, bileet, virkkarit, synttärit, luokkaretket ja päättäjäiset – helppoa ja hauskaa!

Kiitos paljon erittäin hyvin järjestetystä tapahtumasta. Jalkapallojoukkueet sai ikimuistoisen kauden päätöksen, missä tämä oli yksi osa viikonloppua. Kaikki meni tosi hyvin ja meillä oli tosi hauskaa.
Kiitos hyvin järkätystä palvelusta ja napakasta otteesta nuorisoryhmän ohjeistuksessa ja hallinnassa! Tulemme varmasti uudestaankin.
Kiitos paljon lauantain yksityistilaisuudesta. Meillä oli todella hauskaa ja porukka viihtyi erinomaisesti!
Asiakaspalvelija / pelinohjaaja oli huipputyyppi. Osasi neuvoa ja antaa vinkkejä ottaen huomioon pelaajien tason ja tarpeet. Todella hauska ryhmäaktiviteetti ja aika lensi siivillä. Tuli myös hiki :)

Tilat ja tarjoilut

Tiloihimme on mahdollista tilata kauttamme myös tarjoilua, kun olette varanneet käyttöönne kabinetin tai muita tiloja pelialuuen lisäksi.

Lähes 40 m2:n kabinetissamme on istumapaikat jopa 30 henkilölle, kokousvälineet (datatykki, valkokangas, tv-näyttö ja fläppitaulu) sekä sohvanurkkaus rennompaan oleskeluun. Kabinetin jääkaapissa omatkin juomat säilyvät kylminä.

  • Varaa ryhmäpelit netistä 24/7

    Varaa ryhmät ennakkoon, näin Varmistat haluamasi ajankohdan.

    Varaa pelit