Maksutavat

Maksutavat

Voit maksaa pelit ennakkoon verkkomaksuna varauksen yhteydessä tai paikan päällä ennen pelien alkua

Verkkomaksu

Voit halutessasi maksaa ryhmän pelit verkkomaksuna verkkovarauksen yhteydessä. Verkossa maksetuista pelivarauksista emme palauta rahoja tapahtuman peruuntuessa. Pelivarausta voi kuitenkin siirtää varausehtojemme mukaisesti.

Mikäli suunniteltuun, jo maksettuun tapahtumaan tulee odottamattomia muutoksia, niin ota meihin yhteyttä mahdollisimman hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Verkkomaksu tapahtuu Paytrailin kautta. ALV-eritellyn kuitin saat paikan päällä pelitapahtuman yhteydessä.

Maksuvälineet

Megazonen pelihallilla maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät luotto- ja pankkikortit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex), Edenredin ja Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja virikesetelit sekä kortit ja sovellukset, Tyky-kuntosetelit, Epassi, yrityksille laskutus sekä Megazonen lahjakortit.

Huomaathan, että liikunta- ja kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia eli niillä voi maksaa ainoastaan oman osuuden peleistä.

Laskutus

Laskutus on mahdollinen ainoastaan yritys- ja yhdistysasiakkaille. Halutessanne tapahtumanne laskulle, tulee tarkat laskutustiedot y-tunnuksineen ja viitetietoineen toimittaa meille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Laskutuslisämme on 8 €. Pidätämme oikeuden tarkistaa laskutusasiakkaidemme luottokelpoisuuden. Kirjoitamme laskun paikan päällä tapahtumapäivänä, ja pyydämme yrityksen edustajaa allekirjoittamaan kuitin tositteeksi vierailusta. Allekirjoittajan tulee todistaa henkilöllisyytensä.