Lahjakortit

Ilahduta ystävääsi megazonen lahjakortilla

Megazone-lahjakortti on osuva lahja kaikenikäisille ja kaikissa tilanteissa

Lahjaksi voit ostaa arvolla ladatun lahjakortin tai pelikertoja.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk osto-/latauspäivästä lähtien eikä lahjakortteihin lisätä käyttöaikaa voimassaoloajan päätyttyä.

Lahjakortteja ei ole mahdollista muuttaa rahaksi.

ARVOLAHJAKORTIT

Arvolahjakortteja voit ostaa toimipisteiltämme tai verkkokaupasta. Arvolahjakortilla voit maksaa kaikki ostokset Helsingin, Vantaan, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteillämme.

Arvolahjakorttia ei ole mahdollista ostaa työnantajan tarjoamalla virike-edulla.

Verkkokaupasta saat pdf-muotoisen lahjakortin heti sähköpostiisi. Verkkokaupassamme on valittavana muutama eri arvo, esim. 20,00 €:n arvolla saa yhdelle hengelle kaksi peräkkäistä peliä.

Toimipisteillämme lataamme arvon tyylikkäälle muoviselle kortille. Toimipisteillämme voit valita kortille minkä tahansa arvon, kuitenkin vähintään 11,00 €.

PELILAHJAKORTIT

Pelilahjakortteja voit ostaa toimipisteiltämme tai verkkokaupasta. Pelilahjakortilla voit maksaa avoimet pelikierrokset Helsingin, Vantaan, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteillämme.

Pelilahjakortille voit ladata 1-3, 5 tai 10 pelikertaa:

– 1-3 pelikerran lahjakortilla voi maksaa yhden henkilön peräkkäiset pelikierrokset avoimissa peleissä.

– 5 ja 10 pelikerran lahjakortilla voi maksaa yhden henkilön tai samaan perhekuntaan kuuluvien henkilöiden pelikierrokset avoimissa peleissä. Jos haluat ostaa lahjan ryhmälle, osta lahjakortti arvolla.

Verkkokaupasta saat pdf-muotoisen lahjakortin heti sähköpostiisi. Verkkokaupassamme on valittavana joko 1-3, 5 tai 10 pelikerran lahjakortti.

Toimipisteiltämme saat 1-3 pelikerran pelilahjakortit mukaasi pelilippuina. 5 tai 10 pelikerran lahjakortit ladataan tyylikkäälle muoviselle kortille

Verkkokaupan käyttöehdot

  • Varaa pelit netistä

    Varaa synttärijuhlat ja yksitttäispelit ennakkoon!

    Varaa peli
  • Osta lahjakortti

    Anna lahjaksi laserseikkailu elämys

    Osta lahjakortti