Bileet ja polttarit

Bileet ja polttarit

Megazone tarjoaa vapaa-ajan viihdettä myös aikuisille.

Meillä järjestät helposti esimerkiksi aikuisten synttärit, ohjelmanumeron polttareihin tai illanvieton aloitustapahtuman. Valitse sopiva tapahtuma valmiiksi räätälöidyistä paketeistamme, räätälöi tapahtumasi itse tai osallistukaa avoimiin peleihin. Yhdistäkää juhliin ruokailut tai muut Flamingo Viihdekeskuksen aktiviteetit ja nauttikaa helposti järjestetystä ja hauskasta päivästä.

Bilepaketit

Jos haluat varata tapahtuman aukioloaikojemme ulkopuolelle, ota meihin yhteyttä.

 • Bilepaketti mini

  Megazone yksityiskierros 22 min. Maksimissaan 30 henkilöä. Kabinetti käytössänne 45 min. jälkipelejä varten. Kabinetissa on tarjolla sipsejä, popcornia ja irtokarkkeja. Kabinettiin on mahdollista tuoda myös omia eväitä. Kokonaiskesto n. 90 min.

  Hinta: 410 €

  Varaa
 • Bilepaketti maxi

  Suositellaan noin 8 – 30 henkilölle. Megazone yksityistunti, pelataan ryhmän koosta riippuen 2-4 pelikierrosta. Kabinetti käytössänne 45 min. jälkipelejä varten. Kabinetissa on tarjolla sipsejä, popcornia ja irtokarkkeja. Kabinettiin on mahdollista tuoda myös omia eväitä. Kokonaiskesto n. 2 tuntia.

  Hinta: 760 €

  Varaa

Tilat ja tarjoilut

Tiloihimme on mahdollista tilata kauttamme myös tarjoilua, kun olette varanneet käyttöönne kabinetin tai muita tiloja pelialueen lisäksi.

Kabinetti

Megazonen oma kabinetti soveltuu niin kokouksiin kuin ryhmien jälkipeleihin. Valoisassa ja viihtyisässä n. 40 m2:n kokouskabinetissamme on istumapaikat jopa 30 henkilölle, joten lyhyempi kokoontuminen onnistuu isommallakin ryhmällä. Koko päivän kokoukseen ja ruokailuun tila soveltuu noin 20 henkilölle. Kokoustilan varusteisiin sisältyy datatykki, wifi, valkokangas, tv ja fläppitaulu. Tiloissa ei ole anniskelua. Tilaan saa tuoda omat kisajuomat, jotka säilyvät kylminä kabinetin jääkaapissa.

Tarjoilut tilaisuuteenne

Tutustu tarjoiluvaihtoehtoihimme alempana ja tilaa tarjoilut nautittavaksi kabinettitilaamme! Yli 20 henkilön ryhmille suosittelemme pöytävarauksen tekemistä Flamingo Viihdekeskuksen ravintoloihin.

TARJOILUT KOKOPÄIVÄKSI

Kokoustarjoilut aamuun tai iltapäivään alk. 8,90 €/hlö

– sis. Kahvit päivän ruisleivällä, bagelilla tai makealla leivonnaisella.

Lounas alk. 16,50 €/hlö

– sis. Pääruoan, salaatin, leivän, levitteen ja veden.

Illallinen alk. 32,50 €/hlö

– sis. Pääruoan, salaatin, paahdetut juurekset, leivän, jälkiruoan ja veden.

PIENTÄ NAPOSTELTAVAA

Sushiplatterit alk. 60,00 €

– sis. 50 kpl sushilajitelman, soijakastikkeen, inkivääriä, wasabia ja syömäpuikot kuudelle.

TILAUSEHDOT

Minimitilaus 10hlö mukaan.

Tilauksen tulee olla yhdenmukainen. Allergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan erikseen.

Tarjoilutilaus tulee tehdä viim. 7vrk ennen tapahtumaa, tällöin tarvitsemme myös tiedon laskutusperusteisesta henkilömäärästä ja mahdollisista allergioista ja erityisruokavalioista.

Allergioissa tulee huomioida, että käsittelemme tiloissamme allergisoivia tuotteita.

Toteutamme tilaustarjoilut yhdessä Jumbo Food Courtin kanssa.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 14%.

 • Varaa ryhmäpelit netistä 24/7

  Varaa ryhmäpelit ennakkoon, näin varmistat haluamasi ajankohdan.

  Varaa pelit