Harrastustoiminta

Megazone harrastuksena

Paljon pelaaville ja kisaamisesta kiinnostuneille

Paljon pelaavan kannattaa liittyä Megazone harrastajien joukkoon. Harrastajana voit saada itsellesi pitkäikäisen, upean, liikunnallisen harrastuksen. Pääset osallistumaan viikoittain järjestettäviin peli-iltoihin, pääset pelaamaan parempia vastuksia vastaan, kehityt pelaajana ja saat tietysti uusia kavereita.

Harrastustoimintaa on Suomessa ollut jo vuodesta 1993 ja osa nykyisistä pelaajista on pelannut 90-luvulta lähtien – eikä pelinälkä vaan sammu. Megazone sopii myös harrastuksena kaiken ikäisille. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, treenaat ja kehityt juuri sen verran kuin itse haluat.

Liity jäseneksi ja tule mukaan mahtavan harrastuksen pariin

Harrastajille tarkoitetuissa peli-illoissa pääset pelaamaan erikoispelimuotoja ja kehittymään laserpelaamisessa vaikka kilpatasolle saakka. Pääkaupunkiseudun jäsentoiminnasta vastaa Laser Tag Urheilijat Uusimaa.

Kaikille sopivat peli-illat järjestetään pääsääntöisesti tiistaisin klo 19-21, joka toinen viikko Vantaalla ja joka toinen Helsingissä. Jäsenpelien hinta on 18,00€ / 2 tuntia, joka kuitataan järjestön edustajalle paikan päällä.

Voidaksesi ilmoittautua tapahtumiin sinun tulee rekisteröityä Megazonen varausjärjestelmään. Tämän jälkeen näet kaikki toimipistekohtaiset jäsenpelitapahtumat, kun klikkaat kunkin toimipisteen (Helsinki & Vantaa) varausjärjestelmän etusivulta palkkia ’Yleiset- ja jäsenpelitapahtumat’. Kaikki pääkaupunkiseudun jäsenpelitapahtumat ovat kerätty myös yhden sivun alle, jonne pääset alla olevaa linkkiä painamalla. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi myös kaverisi, mutta muista kirjoittaa osallistujien nimet tai nimimerkit sille varattuun kohtaan, jotta muutkin näkevät peli-iltaan osallistujat.

Pidätämme oikeuden perua peli-illan, mikäli siihen ei ole ilmoittautunut tarpeeksi jäseniä illan järjestämiseksi. Peruutuksesta tulee tieto kaikille varausjärjestelmän kautta ilmoittautuneille automaattisesti sähköpostiin.

Jos sinulla on kysymyksiä jäsentoimintaan liittyen, niin laita rohkeasti viestiä Facebookin kautta Laser Tag Urheilijat Uusimaa -sivulle.

  • Varaa pelit netistä

    Varaa synttärijuhlat ja yksitttäispelit ennakkoon!

    Varaa peli
  • Osta lahjakortti

    Anna lahjaksi laserseikkailuelämys

    Osta lahjakortti