Synttärimenut

Synttärien tarjoilut

Synttärimenuistamme voit valita juhliinne sopivat tarjoilut jotka nautitaan omassa juhlatilassa

Tarjoilu sisältyy valitsemanne synttäripaketin hintaan. Alla oleva yksikköhinta on ilmoitettu mahdollisia lisätilauksia varten. Tarjoilun hinta sisältää tilavuokran, tarjoilun mukaisen kattauksen sekä perustavanlaatuisen loppusiivouksen.

Erikoisruokavaliot

Pystymme huomioimaan yleisimmät erityisruokavaliot, mutta ilmoitathan niistä meille aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Vaikeasti allergisille sekä moniallergisille suosittelemme omia eväitä. Tiloissamme käsitellään tuotteita, jotka voivat sisältää allergeenejä kuten pähkinää ja maitoa.

TARJOILUIDEN TOIMITTAJAT

Pizzat meille toimittaa RAX Pizza buffet, muut tuotteet laitamme itse. Pizzat ja hodarit ovat kokonaan laktoosittomia, muissa menuissa saa tarvittaessa korvaavan tuotteen laktoosittomana. Limuina tarjoilemme Coca-Colaa ja Fantaa.

OMAT TARJOILUT

Voitte tuoda juhlienne tarjoilut halutessanne myös itse. Tällöin veloitamme pelimaksun lisäksi tilavuokran: juhlahuone 50 €/h tai VIP-kabinetti 75 €/h. Huone varataan siten että sen saa käyttöön 15 min. ennen pelien päättymistä ja se on juhlimista varten käytössä n. 45 min. pelien päätyttyä.

Tarjoiluastiat tulee asiakkaan tuoda omille tarjoiluille itse. Tiloissa ei ole mikroaaltouunia ja kylmäsäilytysmahdollisuus on ainoastaan VIP-kabinetista. Omien tarjoiluiden jäljet tulee asiakkaan siivota itse ennen huoneen luovutusta, siivousaikaa on 15 min. juhlien jälkeen. Mahdollisesti tarvittavat siivousvälineet saa henkilökunnalta.