Synttärit

Sulje

IKIMUISTOISET SYNTTÄRIT

JÄRJESTÄ LAPSELLE MEGAHAUSKAT JA AKTIIVISET SYNTTÄRIT VANTAAN MEGAZONESSA ALK. 20,50 € /HLÖ

Megazone on supersuosittu futuristinen lasertaistelupeli. Meillä järjestät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat vaivattomasti. Synttäripakettimme ovat tarkoitettu n. 7-15-vuotiaille lapsille ja vähintään kuuden henkilön ryhmille. Valitse omalle sankarillenne sopiva synttäripaketti sekä maistuvin menu ja varaa juhlat hyvissä ajoin. Pelien jälkeen tarjoiluiden lomassa puidaan pelituloksia omassa huoneessa.

Kiitos synttäreiden onnistumisesta! Joustavuus ja koko teidän työporukan rentous ja super hyvä asenne. ”Ihan sikakivaa” ja ”huippua” ovat suoria lainauksia pojilta.
Loistava asiakaspalveluasenne, arvostan kovasti joustamisesta ja asennetta. Me jouduimme sankarin sairastumisen vuoksi viime hetkellä siirtämään tapahtumaa ja se oli teille ihan ok. Myös muutokset henkilömäärään onnistui vielä 3 vrk ennen. Ruokavaliot oli huomioitu viimeisen päälle. Pojilla oli kivaa ja voin lämpimästi suositella teitä muillekin.
Aivan loistava paikka viettää lasten syntymäpäiviä. Asiakaspalvelu oli erinomaista ja kaikki sujui täydellisesti sekä synttärisankari oli juhlistaan ikionnellinen. Kiitos vielä!
Meillä oli poikani syntymäpäivät tänään laserpelien ja eväiden parissa vip huoneessa. Haluan kiittää hyvin järjestetyistä peleistä ja evästarjoiluista!! Kaikki oli hyvää, siistiä ja erityiskiitos hyvästä palvelusta, teillä on mahtava porukka. Taputtakaa toisianne olkapäälle teette mahtavaa työtä siitä kiitos!
Hienosti järkätty pojan 9v. synttärit! Mielestäni kaikki toimi aivan loistavasti, ja tarjoilut olivat jopa positiivinen yllätys. Poitsu ja synttärivieraat olivat aivan täpinöissään juhlien jälkeen. Kiitos erityisesti erityisruokavalion huomioimisesta!
Erittäin positiivinen kokemus, pienet pelaajat otettiin hyvin huomioon ja nauttivat juhlista. Myös juhlan nuorin, joka ei uskaltanutkaan mukaan huomioitiin hienosti, ja vanhempana arvostin hänen poisjäännistään annetun lahjakortin antamista - pääsee myöhemmin kokeilemaan. Kaikki kommunikaatio varauksen teosta lähtöön oli erittäin ystävällistä ja iloisella mielellä annettua, asiakaspalvelu ihan loistavaa! Varmasti tulemme uudemmankin kerran

  • VARAA LASTEN SYNTTÄRIT

    VARAA LASTEN SYNTTÄRIT netistä TAI PUHELIMITSE 050 573 0805!

    Varaa synttärit