Varaukset

Pelien varaaminen

Olemme avoinna varausten mukaan, joten varaa peli etukäteen! Näin varmistat, että mahdut mukaan pelaamaan, etkä saavu paikalle turhaan. Pelit alkavat aina tasalta ja puolelta. Paikalla tulee olla 15 min. ennen pelin alkua.

  • sähköposti

    kuopio@megazone.fi

    Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä.

  • Soita

    050 318 9995

    Paras aika soittaa meille on arkisin 10-14 välillä jolloin myyntitiimimme on paikalla. Muina aikoina puhelut otetaan vastaan hallilla muun toiminnan ohessa.

Varattujen pelien maksaminen tapahtuu paikan päällä ennen pelin alkua. Muista varata aina riittävästi pelipaikkoja, jotta koko ryhmä varmasti mahtuu mukaan peliin. Varattujen pelipaikkojen määrää voi vähentää avoimissa peleissä vielä 48 h ennen tapahtumaa ja esim. sairaustapauksissa myöhemminkin olemalla meihin yhteydessä.

Varausehdot

Joskus voi tulla tilanne, että haluat siirtää tai perua pelitapahtumasi, hoidathan silloin siirron/peruutuksen aina hyvissä ajoin

Varauksen peruuttaminen

Varaus on aina sitova. Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään kahta (2) vuorokautta ennen peliä. Peruuttamattomasta käyttämättömästä pelistä veloitamme hinnaston mukaisen hinnan.

Muutokset varaukseen

Varattujen pelipaikkojen määrää voi vähentää avoimissa peleissä ja synttäripaketeissa vielä 48 h ennen tapahtumaa ja esim. sairaustapauksissa myöhemminkin olemalla meihin yhteydessä. Paikkojen lisääminen on mahdollista vain jos peleissä on tilaa.

Tule ajoissa paikalle

Pidätämme oikeuden myydä ennakkoon varatut paikat eteenpäin, mikäli paikkoja ei ole lunastettu 15 min. ennen pelin alkua.

Jos osa porukasta puuttuu

Avoimiin peleihin tehdyistä varauksista hyväksymme -10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.

Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palveluntarjoajan varausehtojen mukaisesti).