Yrityksille

Järjestä Tyky-päivä Kuopion Megazonessa

Osuvat tapahtumat henkilökunnalle ja asiakkaille

Megazonessa puretaan huolet ja stressi. Futuristisessa ja supersuositussa laserpelissä adrenaaliini virtaa ja kaikilla on taatusti hauskaa. Laserpeli on myös tiimityötä parhaimmillaan, sillä pelaajat toimivat yhdessä ja luovat omia pelistrategioitaan.

Meillä järjestät vaivattomasti unohtumattomat, erilaiset ja elämykselliset yritystapahtumat henkilökunnalle tai asiakkaille. Megazone sopii mainiosti virkistys- ja tiimipäiviin, kokousten päätteeksi, asiakastapahtumiin, perhetapahtumiin ja pikkujouluihin. Haasta pomosi tai aseta asiakas tähtäimeen! Tarvittaessa räätälöimme tapahtumastanne juuri sellaisen kuin haluatte, joten pyydä tarjous teille sopivasta ohjelmakokonaisuudesta!

30 min yksityispeli

190 €

60 min yksityispelit

390 €

90 min yksityispelit

590 €

Tilojen 2 tunnin yksityiskäyttö

990 €

Hintoihin sisältyy alv. 10%.

Yksityispeleissä koko pelialue on varattu ryhmän yksityiskäyttöön. Kerrallaan pelaamaan mahtuu 24 henkilöä. Isommat ryhmät jaetaan useampaan tiimiin, jotka pelaavat vuorotellen toisiaan vastaan.

Koko tilan 2 tunnin luxus-varaukseen sisältyy pelialueen lisäksi kaikki oleskelutilamme, joissa voitte pelien välissä nautiskella omia tarjoilujanne.