Harrastustoiminta

Megazone harrastuksena

Paljon pelaaville ja kisaamisesta kiinnostuneille

Paljon pelaavan kannattaa liittyä Megazone harrastajien joukkoon. Harrastajana voit saada itsellesi pitkäikäisen, upean, liikunnallisen harrastuksen. Pääset osallistumaan viikoittain järjestettäviin peli-iltoihin, pääset pelaamaan parempia vastuksia vastaan, kehityt pelaajana ja saat tietysti uusia kavereita.

Harrastustoimintaa on Suomessa ollut jo vuodesta 1993 ja osa nykyisistä pelaajista on pelannut 90-luvulta lähtien – eikä pelinälkä vaan sammu. Megazone sopii myös harrastuksena kaiken ikäisille. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, treenaat ja kehityt juuri sen verran kuin itse haluat.

Liity jäseneksi ja tule mukaan mahtavan harrastuksen pariin

Harrastajille tarkoitetuissa peli-illoissa pääset pelaamaan erikoispelimuotoja ja kehittymään laserpelaamisessa vaikka kilpatasolle saakka.

 • Jäsenhinnat ja edut

  Jäsenyys 60,00 €
  Jäsenyyden uusiminen 30,00 €
  Jäsenilta 2 h 18,00 €
  Avoimet pelit 8,00 €
  10xJäsärikortti 140,00 €

  Harrastajana pelaat edullisemmin ja saat mahdollisuuden osallistua peli-iltoihin sekä kisatoimintaan. Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Arki-iltoina ja aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollisuus vuokrata peliaikaa edullisesti peli-iltoja varten, joten sellaisen voit järjestää myös itse, kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva jäsenyys.

 • Pelit-illat

  Kaikille sopivat peli-illat järjestetään pääsääntöisesti tiistaisin klo 19-21, joka toinen viikko Vantaalla ja joka toinen Helsingissä. Voidaksesi ilmoittautua tapahtumiin sinun tulee rekisteröityä varausjärjestelmäämme. Tämän jälkeen näet kaikki tulevat tapahtumat kun klikkaat järjestelmän etusivulta palkkia ’Yleiset- ja jäsenpelitapahtumat’ ja voit valita mihin tapahtumiin haluat osallistua. Voit ilmoittaa myös kaverisi, mutta muista kirjoittaa osallistujien nimet sille varattuun kohtaan, jotta muutkin pelaajat näkevät tulijat.

  Peli-illoissa pääset pelaamaan erikoispelejä ja voit kehittyä laserpelaajana aina kilpatasolle saakka. Seuraavat isot kisat ovat Suomessa järjestettävät EM-kisat kesällä 2018.

  Pidätämme oikeuden perua peli-illan, mikäli siihen ei ole ilmoittautunut tarpeeksi jäseniä illan järjestämiseksi. Peruutuksesta tulee tieto kaikille varausjärjestelmän kautta ilmoittautuneille automaattisesti sähköpostiin.

 • Varaa pelit

  Varaa synttärijuhlat ja yksitttäispelit ennakkoon!

  Varaa peli