Varaukset

Pelien varaaminen

Pelivaraus on aina hyvä tehdä ennakkoon, tulet sitten yksin tai ryhmän kanssa,
näin varmistat pelipaikkasi haluamanasi ajankohtana.

 • sähköposti

  rovaniemi@megazone.fi

  Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä.

 • Soita

  040 1503 111

  Päivystämme arkisin 13-19. la 12-20 su 12-18 Jos emme ehdi vastamaan puheluun, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Varattujen pelien maksaminen tapahtuu paikan päällä ennen pelin alkua. Muista varata aina riittävästi pelipaikkoja, jotta koko ryhmä varmasti mahtuu mukaan peliin. Varattujen pelipaikkojen määrää voi vähentää avoimissa peleissä vielä 3 vrk ennen tapahtumaa ja esim. sairaustapauksissa myöhemminkin olemalla meihin yhteydessä.

Varausehdot

Joskus voi tulla tilanne, että haluat siirtää tai perua pelitapahtumasi, hoidathan silloin siirron/peruutuksen aina hyvissä ajoin

Varauksen peruuttaminen

Varaus on aina sitova. Varauksen peruuntuessa tulee peruutus tehdä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa. Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta. Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme koko tapahtuman hinnan.

Nämä peruutusehdot koskevat pääsääntöisesti korkeintaan kahden tunnin pelivarauksia. Pidemmissä varauksissa pidätämme oikeuden tiukentaa peruutusehtoja. Tarvittaessa ota meihin yhteyttä, yleensä pääsemme aina yhteisymmärrykseen.

Muutokset varaukseen

Avoimiin peleihin ja synttäripaketteihin voi tehdä pieniä henkilömäärämuutoksia (alaspäin) vielä tapahtumaa edeltävänä päivänä olemalla meihin yhteydessä tai netissä 72 tuntia ennen tapahtumaa (jos olet tehnyt varauksen itse netissä). Paikkojen lisääminen on mahdollista vain jos peleissä on tilaa.

Tule ajoissa paikalle

Pidätämme oikeuden myydä ennakkoon varatut paikat eteenpäin, mikäli paikkoja ei ole lunastettu 15 min. ennen pelin alkua.

Jos osa porukasta puuttuu

Avoimiin peleihin tehdyistä varauksista hyväksymme -10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.

Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palveluntarjoajan varausehtojen mukaisesti).

 

 • Varaa pelit

  Varaa pelit ennakkoon niin varmistat pääsyn pelaamaan haluamanasi ajankohtana

  Varaa pelit