Laser Game Finland

Laser Game Finland

Toimintapelejä vuodesta 1988

Laser Game Finland Oy on suomen suurin laserpelien maahantuoja

Megazonen juuret paintball-peleissä

Laser Game Finland Oy (LGF) on perustettu vuonna 1993, jolloin ensimmäinen Megazone-halli perustettiin Helsingin Itäkeskukseen ja pian samana vuonna Tampereelle. Yrityksen juuret ulottuvat kuitenkin vuoteen 1988 jolloin omistajat aloittivat toimintapelit värikuulapelien pyörittämisen merkeissä Keski-Suomessa Survival Game-lisenssin alla toimien näin paintball-pelin pioneerina Suomessa. Vuosien saatossa yritys on kasvanut valtakunnalliseksi.

Nykyisin laserpelien toiminta LGF:ssa on vakiintunut kiinteisiin Megazone-pelihalleihin. Omat pelihallit löytyvät Helsingistä, Jyväskylästä, Tampereelta ja Vantaalta sekä yhteistyössä toimintaa on Hämeenlinnassa, Iisalmessa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Rovaniemellä ja Turussa. Kuopiossa ja Levillä yhteistyötä tehdään ulkopelilaitteistojen kanssa.

LGF on myös suurin omistaja Prison Island Finland Oy:ssä, joka on perustanut Suomeen neljä vankilaseikkailukeskusta vuosien 2015-2017 aikana. Prison Island –toimipisteet Jyväskylässä, Tampereella ja Vantaalla sijaitsevat Megazonen yhteydessä, Helsingin Prison Island on omalla sisäänkäynnillään, mutta sekin Megazonen vieressä.

Laserlaitteiden maahantuonti

Laser Game Finland Oy toimii myös laserpelilaitteiden maahantuojana ja Baltian-maiden edustajana. Laitteet tulevat alan johtavalta valmistajalta P&C Microsilta Australiasta. Kansainvälisesti ketju tunnetaan nimellä Zone Empire ja se on suosituin laserpeli maailmassa.

Megazone yrittäjäksi?

Jos paikkakunnaltasi puuttuu vielä Megazone ja haluat sellaisen perustaa ota yhteyttä mjrpayne@megazone.fi