Urheiluseurat ja kouluryhmät

Joukkueet ja seurat

Liikunnalliset ja hauskat pelitapahtumat reilun pelin hengessä

Unohtumattomat kauden päättäjäiset tai erilainen treeni. Joukkueen yhteisiin tapahtumiin suosittelemme yksityispelejä, jolloin pelitapahtuma on enemmän ryhmänne ihan oma juttu. Voitte valita tapahtumaanne pelkät pelit tai valmiiksi räätälöidyn tapahtumapaketin. Megazone tarjoaa nuorten parissa toimiville joukkueille ja harrasteseuroille liikunnalliset ja hauskat pelitapahtumat reilun pelin hengessä reiluun hintaan, ks. hinnat alta.

LUOKKARETKET JA LIIKUNTATUNNIT

MEGAZONESSA JÄRJESTÄTTE UNOHTUMATTOMAN LUOKKARETKEN TAI SYKETTÄ NOSTATTAVAT LIIKUNTATUNNIT

Megazonen liikuntatunneilta ei lintsata. Liikuntatunteja voi järjestää vähintään 10 hengen ryhmille arkisin heti aamusta lähtien edulliseen kouluryhmähintaan.

Luokkaretken ohjelmanumerona Megazone on lyömätön valinta. Luokkaretkille suosittelemme valitsemaan yksityipelit, jolloin pelitapahtuma on kokonaan luokan oma juttu. Kysy myös retkipäivän ruokailumahdollisuuksista.

Ruokailu

Herkuttelua ja yhdessäoloa ravintola Robsonsissa!

Meillä Vuokatin Superpakin ja Megazonen kanssa samoissa tiloissa toimii myös ravintola Robsons! Nälän yllättäessä voit siis nauttia maittavat ateriat Robsonsin puolella. Voit tiedustella ravintolan tarjoiluista suoraan ravintolasta, Megazonesta tai Superparkista.

  • Varaa ryhmällesi pelit ennakkoon

    Tee varaus ennakkoon niin varmistat pääsyn pelamaan haluamanne ajankohtana

    Varaa peli