Osuvat luokkaretket Megazonessa

11.5.2022

Luokkaretken ohjelmanumerona Megazone on lyömätön valinta. Luokkaretkille suosittelemme valitsemaan yksityispelit, jolloin pelitapahtuma on kokonaan luokan oma juttu. Pelit järjestämme myös aukioloaikojen ulkopuolella heti aamusta lähtien edulliseen kouluryhmähintaan!

Esim. Yksityistunti 60 min 505,00€ (Norm. 595,00€).

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa pelipaikkasi nyt, ennen kuin kevään vapaat peliajat viedään käsistä! Kysy myös retkipäivän ruokailumahdollisuuksista!

 

Ryhmähinnat

Alla olevat alennetut hinnat koskevat vähintään 10 henkilön nuorisoryhmiä, jotka tulevat pelaamaan opettajan/valmentajan/ohjaajan johdolla. Alennetut hinnat ovat voimassa SU-KE kaikkina aikoina sekä TO-PE ennen klo 16.00 alkavien varausten osalta.

 

Pelikierrokset

AVOIN PELI 22 MIN 8,00 €*

YKSITYISKIERROS 22 MIN 230,00 €*

YKSITYISTUNTI 60 MIN 505,00 €*

 

Pelipaketit

BILEPAKETTI MINI 318 €*

– Megazone yksityiskierros 22 min. Kabinetti käytössänne 45 min. jälkipelejä varten. Kabinetissa on tarjolla sipsejä, popcornia ja irtokarkkeja. Max 33 henkilöä.

BILEPAKETTI MAXI 590 €*

– Megazone yksityistunti, pelataan ryhmän koosta riippuen 2 – 4 pelikierrosta.
Suositus noin 8 – 33 hlöä. Kabinetti käytössänne 45 min. jälkipelejä varten. Kabinetissa on tarjolla sipsejä, popcornia ja irtokarkkeja.

 

*Alennetut hinnat koskevat vähintään 10 henkilön nuorisoryhmiä, jotka tulevat pelaamaan opettajan/valmentajan/ohjaajan johdolla. Alennetut hinnat ovat voimassa su-ke kaikkina aikoina sekä to-pe ennen klo 16:00 alkavissa varauksissa. Voit varata pelit ryhmällesi myös netissä, jolloin alennushinta myönnetään kassalla em. alennusehtojen mukaisesti. Muista laittaa yhteystietoihin koulun tai seuran nimi ja tunnus. Huomaathan, että mikäli avoimien pelien osallistujamäärä on alle 10 henkilöä, veloitamme pelaajilta aukioloaikoina normaalihinnan. Aukioloaikojen ulkopuolella minimiveloitus on aina 10 henkilön mukaan. Aukioloaikojen ulkopuolelle tulevat varaukset tulee tehdä vähintään 7vrk ennen tapahtumaa. Jos ryhmän osallistujat maksavat pelinsä itse, on rahat hyvä kerätä ennakkoon.

 

Ota yhteyttä tai varaa pelit varausjärjestelmän kautta!