Suomen Mahtavin Ystävänpäivä-Tapahtuma Helsingissä 14.2.! (K-18)

15.1.2020

Huippusuosittu Suomen Mahtavimmat Treffit Ystävänpäivänä-tapahtuma on taas täällä!

Näillä treffeillä ei kukaan jää kylmäksi, jos tiedät mitä tarkoitan… sillä Megazonessa tulee lämmin kun adrenaliini virtaa ja Prison Islandin jännitys sekä intensiteetti saavat varmasti hikikarpalot otsalle.

Alkuun kokoontumisen jälkeen alkaa vankilaseikkailu Prison Islandissa, joka on varattuna yksityisesti ainoastaan tapahtumaan osallistuville. Joukkueet voidaan muodostaa 2 tai 4 hengen joukkueista eli kumppanukset voivat myös lyöttäytyä kimppaan tätä varten. Tästä siirrytään pienen huilitauon jälkeen Megazoneen, jossa jaamme kaikki osallistujat joukkueisiin ja pelataan useita erilaisia pelejä!

Hyville ystävänpäivä-treffeille toki kuuluu myös pikkupurtava sekä jotain, jolla sen voi kumota kurkusta alas, joten totta kai myös Suomen mahtavimmassa Ystävänpäivä tapahtumassa on pidetty tästä asiasta huolta ♥ Koko illan tarjolla naposteltavaa sekä holittomia virvokkeita – vettä väkevämpiä juomia voi halutessaan nauttia Prison Islandin yhteydessä toimivassa BigHouse Cafessa.

Tämä tapahtuma ei ole ainoastaan sydänkäpysille, hanipöille tai murusille vaan ihan kaikille ystävyksille kuten kaveruksille, sisaruksille, serkuksille, äitteille ja tyttärille, iseille ja pojille, äiteille ja pojille, isille ja tyttäreille, työkavereille tai kenelle tahansa kumppanuksille. Kaikki ovat tervetulleita Suomen mahtavimmille ystävänpäivä treffeille!

Varaukset ennakkoon joko:
Kilauttamalla +358(0)50 595 4094
Sähköpostilla helsinki@megazone.fi
Tai netissä osoitteessa https://mzhki.slsystems.fi/booking-entry/index

Tapahtuman hinta 30,00€/henkilö

Tapahtuma on K-18, joten varauduthan todistamaan ikäsi paikan päälle saapuessasi 🙂

Jos vielä epäröit osallistumasi tapahtumaan luettuasi tämän, niin ota meihin yhteyttä jos voimme auttaa päätksen teossa ♥

——

In English:

The most awesome Valentines day event ever in Finland is happening again!

On these dates you’ll surely get wet if you know what I mean… Adrenaline in Megazone’s laser maze and the excitement and intensity of Prison Island will definetly get your juices flowing!

The Evening will kick off with a jail adventure at Prison Island where all the Valentine’s will be locked in exlusively *wink wink*. Teams are made from 2 or 4 peoples so you can ’hook up’ with an other couple if you want (everybodys got to want it, let’s not force anyone to anything). We’ll continue with a little break before Megazone where we will play multiple games in different teams and different modes.

On a good dates there absolutely has to be something to eat and something to wash it down right!?!? So of course on most awesome Valentines day event ever we have taken care of that part as well. There will be snacks and some refreshments all evening long! ♥

This event is not only for sweethearts, huggybears or sweetie pies but also for other soul mates such as friends, siblings, mothers and daughters, fathers and sons, mothers and sons, fathers and daughters, colleagues or any couple. Everyone is welcome to have an awesome Valentines day!

Book your spots for Valentines day in advance:
By phone +358(0)50 595 4094
Email helsinki@megazone.fi
Or online https://mzhki.slsystems.fi/booking-entry/index

Price for the event is 30,00€/person

The age limit in the event is 18 years so prepare to prove your age on the check in 🙂

If you still hesitate after reading this please let us know if we can help you to make a decision ♥