Varaukset

Pelien varaaminen

Huom! Hinnat näet hinta sivustolta, varauskalenteri ei niitä näytä. Ethän siis tee varausta hintoja katsoaksesi.
Hinnoista voit myös kysellä sähköpostitse.

Pelivaraus on aina hyvä tehdä ennakkoon, tulet sitten yksin tai ryhmän kanssa.
Siten varmistat pelipaikkasi haluamanasi ajankohtana. HUOM! Yksin tullessasi, älä varaa lisähenkilöitä. Jos tulet esim. 2 kaverin kera Megazonea pelaamaan niin varaukseen laita 2 lisähenkilöä. Tällöin varaantuu 3 pelipaikkaa.
Nettikalenterista varaat kaikki aktiviteettimme. Megazoneen varaat kaikki pelikierrokset erikseen, esim. kolme kierrosta: varaa klo 12 ja sen jälkeen 12.30 ja sitten klo 13.
Yksityispelit varaat valitsemalla Megazone yksityiset pelit ja Megazone. Päivämäärien yläpuolelta voit valita pelien pituuden. Huom! Yksityispelejä voit varata lähes mihin aikaan tahansa.
Synttäreiden yhteyteen synttärihuone varataan myös erikseen. Synttäritarjoilut ja huoneet varaat pelien jälkeen esim. herkkusetti ja synttärihuone 1,
ja kellonaika alkamaan pelien loputtua. Eli jos pelit alkavat klo 13 ja loppuvat 13.30, niin synttärihuone varaus klo 13.30 lähtien. Varauksen peruutus yksityistilauksiin 2 päivää aiemmin, muutoin veloitamme asiakkaalta varatut pelit.

Et voi varata kahta peräkkäistä peliä samalla varauksella! Tee ensin ensimmäinen varaus ja palaa sitten tekemään toinen.

Varauksen peruutus yksityistilauksiin 2 päivää aiemmin, muutoin veloitamme asiakkaalta varatut pelit.

Pakopelit. Hinta on aina ryhmähinta eli pakopelistä veloitetaan sama summa osallistujamäärästä huolimatta.

Jos ei löydy sopivaa aikaa, ota meihin yhteyttä!

 • varaa netistä

  Varaa netistä 24/7

  Varaa pelit kätevästi suoraan netistä. Maksu tapahtuu vasta paikan päällä.

 • sähköposti

  vaasa@megazone.fi

  Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä.

 • Soita

  050 511 5122

  Puhelimitse saat meihin yhteyden aukioloaikoina. Aukioloaikojen ulkopuolella yritämme vastata mahdollisuuksien mukaan. Jos emme vastaa, jätäthän viestin joko tekstiviestitse tai WhatsAppilla.

Varattujen pelien maksaminen tapahtuu paikan päällä ennen pelin alkua. Muista varata aina riittävästi pelipaikkoja, jotta koko ryhmä varmasti mahtuu mukaan peliin. Varattujen pelipaikkojen määrää voi vähentää avoimissa peleissä vielä 3 vrk ennen tapahtumaa ja esim. sairaustapauksissa myöhemminkin olemalla meihin yhteydessä. Kolmen peräkkäisen pelin varaaminen onnistuu toistaiseksi vain suoran yhteydenoton kautta (ei nettivaraamossa).

Varausehdot

Joskus voi tulla tilanne, että haluat siirtää tai perua pelitapahtumasi, hoidathan silloin siirron/peruutuksen aina hyvissä ajoin.

Varauksen peruuttaminen

Varaus on aina sitova. Varauksen peruuntuessa tulee peruutus tehdä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa. Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta. Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme koko tapahtuman hinnan.

Nämä peruutusehdot koskevat pääsääntöisesti korkeintaan kahden tunnin pelivarauksia. Pidemmissä varauksissa pidätämme oikeuden tiukentaa peruutusehtoja. Tarvittaessa ota meihin yhteyttä, yleensä pääsemme aina yhteisymmärrykseen.

Muutokset varaukseen

Avoimiin peleihin ja synttäripaketteihin voi tehdä pieniä henkilömäärämuutoksia (alaspäin) vielä tapahtumaa edeltävänä päivänä olemalla meihin yhteydessä, tai netissä 72 tuntia ennen tapahtumaa (jos olet tehnyt varauksen itse netissä). Paikkojen lisääminen on mahdollista vain jos peleissä on tilaa.

Tule ajoissa paikalle

Pidätämme oikeuden myydä ennakkoon varatut paikat eteenpäin, mikäli paikkoja ei ole lunastettu 15 min. ennen pelin alkua.

Jos osa porukasta puuttuu

Avoimiin peleihin tehdyistä varauksista hyväksymme 10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.

Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palveluntarjoajan varausehtojen mukaisesti).

 

 • Varaa pelit helposti netistä

  Varaa pelit ennakkoon niin varmistat pääsyn pelaamaan haluamanasi ajankohtana

  Varaa pelit