Yöpelit

Yöpelit

JÄRJESTÄKÄÄ PORUKALLENNE HUIPPUTEKEMISTÄ MYÖHÄLLE ILTAAN ASTI TAI VAIKKA LÄPI YÖN!
KYSY TARJOUSTA!

Yöpelit ovat loistava tapahtuma isommallekin porukalle! Pelaamassa viihtyvät niin riparilaiset, yritykset, polttariporukat, kuin opiskelijakillatkin. Tilaisuus onkin omiaan ryhmäyttämiseen ja hauskaa vaihtelua yhteiseen tekemiseen.
Väkimäärä on päätettävissänne ja osallistujia voi olla todella montakin, kunhan huomioitte, että kerralla pelaamaan mahtuu maksimissaan 24 pelaajaa.

Yöpelit ovat kustomoitavissa jokaisen ryhmän tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi pelata alkuun turnauksen ja sen jälkeen mitä erikoisempia pelimuotoja, mitä normaalikierroksilla ei pelata. Otamme huomioon erilaiset toiveet pelityypeistä ja kierrosten kestoista.

Koska kyseessä on yksityinen tapahtuma normaaliaukiolojen ulkopuolella, ovet pysyvät suljettuna muilta asiakkailta ja kaikki tilamme on vain ryhmänne käytössä. Henkilökuntamme opastaa peleissä ja huolehtii, että saatte kaiken mahdollisen irti ajastanne.
Yöpelit on mahdollista järjestää kahdesta tunnista eteenpäin, eli jos siltä tuntuu, Megazone on käytettävissänne vaikka peräti kahdeksan tuntia!

2h yöpeli Kysy tarjousta/ryhmä (20:00-22:00)
3h yöpeli Kysy tarjousta/ryhmä (20:00-23:00)
4h yöpeli Kysy tarjousta/ryhmä (20:00-00:00)
Pidemmät yöpelit, pyydä tarjous!

Toistaiseksi yöpelien varaus onnistuu vain puhelimitse tai sähköpostilla.

  • Varaa ryhmäpelit netistä 24/7

    Varaa ryhmät ennakkoon, näin varmistat haluamasi ajankohdan.

    Varaa pelit