Tietoa tulijalle

Hyvä tietää

Kuinka varaudun Megazoneen tuloon? Miten pukeudun?

Megazonessa pelaajat varustetaan peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Ennen peliä pelaajat opastetaan ja käydään säännöt läpi.

Pukeudu rentoihin vaatteisiin ja t-paitaan. Tumma vaatetus auttaa suojautumisessa. Kengiksi sopivat lenkkarit tai vastaavat matalapohjaiset vapaa-ajan kengät. Ilman kenkiä ei saa pelata.

Pelit alkavat puolen tunnin välein aina tasalta ja puolelta. Tule paikalle hyvissä ajoin, noin 15 min. ennen pelivuorosi alkua. Ennen peliä hoidetaan maksut, peliin ohjeistaminen sekä joukkueiden jako.

Peliin valmistautuminen ja varusteet

Suosittelemme aina ennakkovarausta pelipaikan varmistamiseksi. Pelit alkavat aina tasalta ja puolelta. Paikalle tulee saapua vähintään 15 min. ennen pelin alkua ohjeistusta ja varusteiden pukemista varten.

 • kenelle sopii

  Megazone sopii lähes kaiken ikäisille. Suositusikärajamme on 7 vuotta, mutta pienemmätkin pärjäävät pelissä hyvin – tarvittaessa vanhemman ohjauksella.

 • pelivarusteet

  Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla.

 • Pelin varaaminen

  Varaa peliaikasi ennakkoon. Näin varmistat paikkasi myös avoimissa peleissä haluamanasi ajankohtana. Varaa pelit kätevästi netistä.

 • Ennen peliä

  Saavu paikalle 15 min. ennen pelivuorosi alkua. Ennen peliä hoidetaan maksut, peliin ohjeistaminen, joukkueiden jako ja pelivarusteiden pukeminen.

 • Mitä mukaan?

  Pukeudu rentoihin vaatteisiin ja t-paitaan. Tumma vaatetus auttaa suojautumisessa. Kengiksi sopivat lenkkarit tai vastaavat matalapohjaiset vapaa-ajan kengät. Ilman kenkiä ei saa pelata.

 • Tararoiden säilytys

  Vaatteet ja muut tavarat säilytetään pelien ajan aulan tai varustetilan naulakoissa. Arvotavaroita varten on käytettävissä lokeroita.

 • Varaa pelit netistä

  Varaa synttärijuhlat ja yksitttäispelit ennakkoon!

  Varaa peli
 • Osta lahjakortti

  Anna lahjaksi laserseikkailuelämys

  Osta lahjakortti