Tietoa tulijalle

Hyvä tietää

Kuinka varaudun Megazoneen tuloon? Miten pukeudun?

Megazonessa pelaajat varustetaan peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Ennen peliä pelaajat opastetaan ja käydään säännöt läpi.

Pukeudu rentoihin vaatteisiin ja t-paitaan. Tumma vaatetus auttaa suojautumisessa. Kengiksi sopivat lenkkarit tai vastaavat matalapohjaiset vapaa-ajan kengät. Ilman kenkiä ei saa pelata.

Pelit alkavat yleensä puolen tunnin välein sovittujen aikojen mukaisesti. Tule paikalle hyvissä ajoin, noin 15 min. ennen pelivuorosi alkua. Huomioi tämä ehdottomasti tuloajassasi, jotta aikataulut toimivat. Junnusynttäreihin saapuminen kutsujen tai ilmoituksen mukaisesti. Ennen peliä hoidetaan maksut, peliin ohjeistaminen sekä joukkueiden jako.

Peliin valmistautuminen ja varusteet

Suosittelemme aina ennakkovarausta pelipaikan varmistamiseksi. Pelit alkavat sovitun aikataulun mukaisesti. Paikalle tulee saapua vähintään 15 min. ennen pelin alkua maksua, ohjeistusta ja varusteiden pukemista varten.

 • kenelle sopii

  Megazone sopii lähes kaiken ikäisille. Suositusikärajamme on 7 vuotta, mutta pienemmätkin pärjäävät pelissä hyvin – tarvittaessa vanhemman ohjauksella.

 • pelivarusteet

  Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla.

 • Pelin varaaminen

  Varaa peliaikasi ennakkoon. Näin varmistat paikkasi myös avoimissa peleissä haluamanasi ajankohtana. Varaa pelit kätevästi s-postilla.

 • Ennen peliä

  Saavu paikalle 15 min. ennen pelivuorosi alkua. Ennen peliä hoidetaan maksut, peliin ohjeistaminen, joukkueiden jako ja pelivarusteiden pukeminen.

 • Mitä mukaan?

  Pukeudu rentoihin vaatteisiin ja t-paitaan. Tumma vaatetus auttaa suojautumisessa. Kengiksi sopivat lenkkarit tai vastaavat matalapohjaiset vapaa-ajan kengät. Ilman kenkiä ei saa pelata.

 • Tararoiden säilytys

  Vaatteet ja muut tavarat säilytetään pelien ajan tilojemme huoneissa tai vaatekaapeissa, jotka lukittavissa.

 • Varaa pelit

  Varaa synttärijuhlat ja yksitttäispelit ennakkoon!

  Varaa peli