Synttärimenut

Synttärien tarjoilut

Synttärimenuistamme voit valita juhliinne sopivat tarjoilut jotka nautitaan omassa juhlatilassa

Tarjoilu sisältyy valitsemanne synttäripaketin hintaan. Synttäripakettien kokonaishinnat löydät sivulta SYNTTÄRIPAKETIT. Alla oleva yksikköhinta on ilmoitettu mahdollisia lisätilauksia varten. Tarjoilun hinta sisältää tilavuokran, huoneen koristelun ja tarjoilun mukaisen kattauksen.

Erikoisruokavaliot

Pystymme huomioimaan yleisimmät erityisruokavaliot, mutta ilmoitathan niistä meille aina 3 vrk ennen tapahtumaa. Vaikeasti allergisille suosittelemme omia eväitä. Tiloissamme käsitellään tuotteita, jotka voivat sisältää allergeenejä, kuten pähkinä ja maito. Halutessanne voitte tuoda lisäksi oman kakun, mutta muistathan tällöin myös kakun tarjoiluastiat.

 

OMAT TARJOILUT

Voitte tuoda juhlienne tarjoilut halutessanne myös itse. Tällöin veloitamme pelimaksun lisäksi tilavuokran 35€/ryhmä. Omat tarjoilut järjestetään loosseissa, joita meiltä löytyy erillisestä tilasta kolme kappaletta. Loosseissa voi olla samaan aikaan useampia ryhmiä juhlimassa synttäreitä.

Loosseja on kolme kappaletta samassa tilassa ja pöytäryhmät, joissa ruokailu ja juhlinta tapahtuu, ovat eritelty seinillä.

Loossi on käytössänne pelien alusta lähtien sekä pelien jälkeen tunnin ajan herkuttelua varten.

Tarjoiluastiat tulee asiakkaan tuoda omille tarjoiluille itse. Omien tarjoiluiden jäljet tulee asiakkaan siivota itse ennen huoneen luovutusta (mahdollisesti tarvittavat siivousvälineet saa henkilökunnalta).