Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löytyy vastauksia meille useimmiten esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat lähinnä erikoistilanteita.

Q: Tarvitseeko peli varata ennakkoon?

A: Periaatteessa avoimille vuoroille voi tulla ilman varausta, mutta suosittelemme varaamaan paikat ennakkoon, sillä pelivarusteita on rajallinen määrä ja suositumpina aikoina pelit ovat täynnä.

Q: Mitä avoin vuoro tarkoittaa?

A: Avoimelle vuorolle voi osallistua kuka tahansa, joten peliporukka voi koostua useammista eri ryhmistä. Maksimissaan pelaajia voi olla kentällä 30. Henkilökunta jakaa pelaajat joukkueisiin mahdollisimman tasapuolisesti ja joskus tämä voi tarkoittaa myös tiimien kasaamista eri ryhmien pelaajista tai isomman ryhmän jakamista eri tiimeihin. Avoin vuoro kestää aina 22 min ja aloituksia on tasalta ja puolelta aukioloaikojen puitteissa mikäli kenttää ei ole varattu yksityiseen käyttöön.

Q: Minulla on migreeni/epilepsia, voinko ottaa osaa peliin?

A: Jos vilkkuvat valot herkistävät sinut kohtaukselle, niin emme suosittele pelaamista. Liivien vilkkuvat valot saattavat tällöin ärsyttää ja aiheuttaa migreeni/epilepsiakohtauksen.

Q: Minulla on sydämen tahdistin, voinko ottaa osaa peliin?

A: Pelaaminen on mahdollista, mutta vain omalla vastuulla. Liiveissä olevat (hyvin pienet) magneettikentät saattavat aiheuttaa häiriöitä tahdistimeen. Yhteisvaikutuksesta ei ole tutkimustietoa, mutta häiriöitä ei ole tiedossamme. Keskustele asiasta kuitenkin ensin lääkärisi kanssa.

Q: Voinko osallistua peliin pyörätuolilla?

A: Kyllä voit, pyörätuoli ei estä pelaamista.

Q: Pystyn käyttämään vain yhtä kättä, voinko pelata?

A: Kyllä voit. Voimme muuttaa pelilaitteistosi asetukset yhdelle kädelle sopiviksi. Sinun tulee kertoa operaattorille tilanteesta.

Q: Olen raskaana, onko pelaaminen turvallista?

A: Megazone on raskaana olevalle yhtä turvallista kuin mikä tahansa liikunta, jota odottava äiti voi harrastaa. Lasersäde ei aiheuta vahinkoa äidille eikä lapselle.

Q: Sopiiko pelaaminen lapsille?

A: Kyllä sopii! Suositusikärajamme on 7 vuotta, mutta 5-6 -vuotiaatkin voivat lähteä peliin mukaan, mikäli uskaltavat liikkua pimeällä kentällä. Tämän ikäisellä olisi kuitenkin hyvä olla aikuinen pelissä mukana.

  • Varaa pelit netistä

    Varaa pelit ennakkoon niin varmistat pääsyn pelaamaan haluamanasi ajankohtana

    varaa peli