Harrastustoiminta

Megazone harrastuksena

Paljon pelaaville ja kisaamisesta kiinnostuneille

Paljon pelaavan kannattaa liittyä Megazone harrastajien joukkoon. Harrastajana voit saada itsellesi pitkäikäisen, upean, liikunnallisen harrastuksen. Pääset osallistumaan viikoittain järjestettäviin peli-iltoihin, pääset pelaamaan parempia vastuksia vastaan, kehityt pelaajana ja saat tietysti uusia kavereita.

Harrastustoimintaa on Suomessa ollut jo vuodesta 1993 ja osa nykyisistä pelaajista on pelannut 90-luvulta lähtien – eikä pelinälkä vaan sammu. Megazone sopii myös harrastuksena kaiken ikäisille. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, treenaat ja kehityt juuri sen verran kuin itse haluat.

Liity jäseneksi ja pelaa halvemmalla!

Lisätietoa jäsenyydestä ja peli-illoista

 • Jäsenyys avoimilla vuoroilla pelaavalle

  Jäsenyys 25,00 €
  Jäsenyyden uusiminen 15,00 €
  Peli-ilta 2 h 15,00 €
  Avoimet pelit 7,00 €
  10 x kortti avoimille vuoroille 65,00 €

   

  Harrastajana pelaat edullisemmin sekä avoimilla vuoroilla että peli-illoissa. Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Jäseneksi liittyessäsi saat lisäksi käyttöösi jäsenkortin, johon voit rekisteröidä omat tietosi ja valita käyttöösi oman pelaajanimen. Jäsenkortti kerää myös talteen pelihistoriaasi, jota voit tarkastella netissä.

 • Pelit-illat

  Peli-illat järjestetään pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 17-19. Peli-illoissa pääset pelailemaan erikoispelimuotoja, kuten Vampires, Friend or Foe, Poison Players jne. Peli-iltoihin ovat tervetulleita kaikki riippumatta siitä, ovatko jäseniä vai ei. Kahden tunnin pelit ovat hinnaltaan 18€, jäseniltä 15€.

  Voidaksesi ilmoittautua tapahtumiin sinun tulee rekisteröityä varausjärjestelmäämme. Tämän jälkeen näet kaikki tulevat tapahtumat kun klikkaat järjestelmän etusivulta palkkia ’Yleiset- ja jäsenpelitapahtumat’ ja voit valita mihin tapahtumiin haluat osallistua. Voit ilmoittaa myös kaverisi, mutta muista kirjoittaa osallistujien nimet sille varattuun kohtaan, jotta muutkin pelaajat näkevät tulijat.

  Peli-ilta järjestyy, mikäli peleihin ilmoittautuu riittävä määrä pelaajia tapahtumassa ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Pidätämme oikeuden perua peli-illan, mikäli siihen ei ole ilmoittautunut tarpeeksi oelaajia illan järjestämiseksi. Peruutuksesta tulee tieto kaikille varausjärjestelmän kautta ilmoittautuneille automaattisesti sähköpostiin.

Aktiiviharrastajien treenit ja kilpapelaaminen

 • Aktiiviharrastajien treenit

  Aktiivisemmasta laser tag -pelaamisesta kiinnostuneille järjestetään omia treenejä aukioloaikojen ulkopuolella. Treenien järjestämisestä vastaa Laser Tag Tampere ry. Aktiivijäseneksi liittyvän ikäsuositus on 12 vuotta.

  Treeneissä harjoitellaan kilpapelimuotoja sekä erilaisia pelitaktiikoita. Treeneihin osallistuminen ei edellytä pidempää kokemusta Megazonesta vaan aloittelijat voivat myös tulla mukaan! Kokeneemmat pelaajat opastavat mielellään uusia ja Laser Tag Tampere järjestää myös laser tag -kursseja, joista saat hyvän startin uuteen harrastukseen!

  Lue lisää laser tagista harrastuksena osoitteesta https://lasertagtampere.wordpress.com

 • Kilpailutoiminta

  Jokaisella Laser Tagin harrastajalla on mahdollisuus osallistua kilpailuihin, mutta ketään ei kisoihin velvoiteta. Eri tasoisia kilpailuja ja kisatapahtumia järjestetään Suomessa, mutta myös ulkomailla. Tampere ja Laser Tag Tampere ry ovat olleet erittäin aktiivisia osallistujia kisoissa niin kauan kuin lajia on Suomessa harrastettu.

  Laser Tagissa kamppaillaan niin SM-, EM- kuin MM- tasolla. Suomalaisilla on myös oikeus osallistua Ruotsin mestaruuskisoihin, kuten myös ruotsalaisilla SM-kisoihin.

 • Varaa pelit netistä

  Varaa synttärijuhlat ja yksitttäispelit ennakkoon!

  Varaa peli
 • Osta lahjakortti

  Anna lahjaksi laserseikkailuelämys

  Osta lahjakortti