Lahjakortit pukinkonttiin

6.12.2022

Ovatko lahjaideat v√§hiss√§ ja joulu l√§hestyy kovaa vauhtia? Megazonelta saat varmasti mieluisaa sis√§lt√∂√§ paketteihin! ūüéĀ

Lahjakorteissamme on kahta vaihtoehtoa: paikan päältä hallilta saat peliliput, joihin on merkitty tietty määrä pelejä, ja nettikaupastamme löytyvät arvolahjakortit, joissa on tietty summa rahaa ladattuna.

Pelilippuja on yhdelle, kahdelle tai kolmelle kierrokselle ja samaan lippuun merkityt pelit on tarkoitettu pelattavaksi peräkkäin (toki pieni tauko on aina pelien välissä). Arvolahjakortit taas käyvät meillä kaikkeen eli Megazonen, Prison Islandin, Cuben sekä limsojen/muiden herkkujen maksamiseen.

Meiltä ostettu lahjakortti käy Tampereen lisäksi Helsingissä, Jyväskylässä sekä Vantaalla.

Pelilahjakortit saat Tullintorin alakerrasta hallin aukioloaikoina ja samalla reissulla voit napata mukaasi my√∂s liput Prison Islandiin tai Cubeen. Nettikaupan arvolahjakortit taas l√∂yd√§t T√Ą√ĄLT√Ą. Huomaathan, ett√§ nettikaupasta l√∂ytyy my√∂s peleill√§ ladattuja lahjakortteja, mutta ne k√§yv√§t vain Helsingin ja Vantaan toimipisteiss√§mme.

Varmista riemukas joulu ja lahjoita yhteist√§ tekemist√§! ūüéÖūüŹľ