Megazonen korona-info

29.11.2021

Koronasta huolimatta pelaaminen meillä on edelleen turvallista ja henkilökuntamme pitää huolta pintojen desinfioinnista. Hallilta löytyy myös käsidesiä asiakkaille useammasta pisteestä. Pelivälineitä desinfioidaan päivän mittaan mahdollisuuksien mukaan ja asiakkaille on saatavilla kertakäyttöhanskoja.
Käythän hallille saavuttuasi pesemässä kädet saippualla. Pesu on hyvä suorittaa myös pelin jälkeen. Vahva maskisuositus on myös voimassa tiloissamme yli 12-vuotiaille.

Koronatilanteen huononnuttua Pirkanmaalla marraskuussa, on Pirkanmaan koronanyrkki suositellut yleisötilaisuuksien rajaamista 20 henkilöön mikäli koronapassi ei ole käytössä. Megazonen toimintaa ei kuitenkaan lasketa yleisötilaisuudeksi, joten rajoitus ei suoraan koske meitä. Meillä ei myöskään ole ravintolatoimintaa. Olemme kuitenkin itse koko pandemian ajan rajoittaneet pelaajamääriä normaalia pienemmälle tasolle. Näillä näkymin emme ole ottamassa koronapassia käyttöön. Paikalle tulee kuitenkin saapua vain täysin terveenä ja sairastumisen sattuessa jo varatuille avoimille vuoroille on mahdollista tehdä muutoksia pelaajamääriin ilmoittamalla siitä meille etukäteen puhelimitse/sähköpostilla.

Vaikka turvavälimääräys ei enää ole voimassa, suosittelemme silti vahvasti huomioimaan myös muut paikalla olijat ja pitämään turvavälejä.
Toivommekin siis, että varatulle pelivuorolle saavutaan vasta 10-15 min ennen pelin alkamista, jotta aulatiloissa mahdollisesti vieraiden ihmisten kanssa vietetty aika jäisi mahdollisimman lyhyeksi.
Mikäli peli on varattu esim. klo 14:00, alkaa ohjeistus 13:55 ja paikalle tulisi saapua klo 13:45-13:50 välisenä aikana. Paikalle saavuttuanne henkilökunta antaa ohjeet tavaroiden sijoittamisesta lukkokaappeihin sekä vessakäynneistä/käsienpesusta. Tämän jälkeen voitte odotella aulassa ohjeistuksen alkamista, mutta toivomme, että pidätte oma-aloitteisesti etäisyyttä muihin ryhmiin.

Tiivistettynä ohjeet vielä:

– Saavu paikalle vasta 10-15 min ennen pelisi alkua (ohjeistathan koko ryhmääsi toimimaan näin)
– Yli 12-vuotiaille suosittelemme maskin käyttöä
– Pese kädet saippualla saavuttuasi sekä pelin jälkeen
– Seuraa henkilökunnan ohjeita tiloissamme liikkumisen suhteen
– Älä tule pelaamaan mikäli sinulla on mitään flunssaan viittaavia oireita
– Suosithan korttimaksuja käteisen sijaan. Mikäli mahdollista, toivomme, että yksi henkilö hoitaa koko ryhmän maksut kerralla.
– Vältä ylimääräistä oleskelua tiloissamme