Megazonen korona-info

1.12.2020

Koronatilanteen huononnuttua Pirkanmaalla olemme laskeneet avoimien vuorojen pelaajamäärää, sillä haluamme tehdä pelaamisesta mahdollisimman turvallista. Kentällämme on tilaa yli 400 m2, joten läheistä kontaktia on helppo välttää. Yksittäisille ryhmille (synttärit, kouluryhmät, yritykset) voimme kuitenkin järjestää pelejä myös isommalle joukolle mikäli pelaajat ovat toistensa kanssa tekemisissä jatkuvasti muutenkin. Tällöin peleissä ei ole muita samaan aikaan. Yli 10 hlön varaukset tulisi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse.

On erittäin tärkeää, että pelaamaan ei tulla jos on pienintäkään flunssan oiretta. Kädet tulee pestä hallille saapuessa ja suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Huomioithan myös seuraavat asiat:

– Noudatamme epidemian vuoksi tavallista tiukempaa hygieniaa ja pintojen tiiviimmän putsauksen lisäksi liivit desinfioidaan asiakkaiden välissä varaustilanteen salliessa ja kierrätämme liivejä niin, ettei juuri käytössä ollut liivi mene seuraavaan peliin uudelle asiakkaalle.

– Omat tavarat jätetään pelien ajaksi aulan lukkokaappeihin. HUOM! Kaapit toimivat euron kolikolla. Hallilla on myös poletteja saatavilla, mutta hygieniasyistä suosittelemme varautumaan omilla kolikoilla.

– Kädet tulee pestä sekä hallille saapuessa että pelin jälkeen ja suosittelemme myös käyttämään käsidesiä, jota löytyy meiltä useammasta pisteestä aulasta.

– Hallilla on kertakäyttöhanskoja asiakkaiden käyttöön.

– Henkilökuntamme noudattaa ohjeistuksia ja pitää turvaväliä, joten emme oma-aloitteisesti tule auttamaan liivien pukemisessa. Apua voi kuitenkin aina pyytää! Toivomme, että myös asiakkaat noudattavat turvaetäisyyksiä mahdollisuuksien mukaan meillä liikkuessaan.

– Älä tule pelaamaan mikäli sinulla on flunssan oireita

– Suosithan korttimaksuja käteisen sijaan. Mikäli mahdollista, toivomme, että yksi henkilö hoitaa koko ryhmän maksut kerralla.