Varaukset

Pelien varaaminen

Pelivaraus on aina hyvä tehdä ennakkoon, tulet sitten yksin tai ryhmän kanssa,
näin varmistat pelipaikkasi haluamanasi ajankohtana.
Nettikalenterista varaat kaikki aktiviteettimme. Mikäli haluat pelata esim. 3 Megazone kierrosta, tee jokaiseen kierrokseen erikseen varaus.
Yksityiskierroksen varaat tekemällä varauksen kaikista 24 paikasta. Lisätietoihin henkilömäärä ja viesti: yksityistilaisuus!
Synttäreiden yhteyteen synttärihuone varataan myös erikseen. Varauksen peruutus yksityistilauksiin 2 päivää aiemmin muutoin veloitamme asiakkaalta varatut pelit.
Cafe Aldonza huom. erillinen kalenteri! www.vello.fi/cafealdonza
Jos ei löydy sopivaa aikaa ota yhteyttä sähköpostitse.

Varattujen pelien maksaminen tapahtuu paikan päällä ennen pelin alkua. Muista varata aina riittävästi pelipaikkoja, jotta koko ryhmä varmasti mahtuu mukaan peliin. Varattujen pelipaikkojen määrää voi vähentää avoimissa peleissä vielä 3 vrk ennen tapahtumaa ja esim. sairaustapauksissa myöhemminkin olemalla meihin yhteydessä. Kolmen peräkkäisen pelin varaaminen onnistuu toistaiseksi vain suoran yhteydenoton kautta (ei nettivaraamossa).

Varausehdot

Joskus voi tulla tilanne, että haluat siirtää tai perua pelitapahtumasi, hoidathan silloin siirron/peruutuksen aina hyvissä ajoin

Varauksen peruuttaminen

Varaus on aina sitova. Varauksen peruuntuessa tulee peruutus tehdä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa. Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta. Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme koko tapahtuman hinnan.

Nämä peruutusehdot koskevat pääsääntöisesti korkeintaan kahden tunnin pelivarauksia. Pidemmissä varauksissa pidätämme oikeuden tiukentaa peruutusehtoja. Tarvittaessa ota meihin yhteyttä, yleensä pääsemme aina yhteisymmärrykseen.

Muutokset varaukseen

Avoimiin peleihin ja synttäripaketteihin voi tehdä pieniä henkilömäärämuutoksia (alaspäin) vielä tapahtumaa edeltävänä päivänä olemalla meihin yhteydessä tai netissä 72 tuntia ennen tapahtumaa (jos olet tehnyt varauksen itse netissä). Paikkojen lisääminen on mahdollista vain jos peleissä on tilaa.

Tule ajoissa paikalle

Pidätämme oikeuden myydä ennakkoon varatut paikat eteenpäin, mikäli paikkoja ei ole lunastettu 15 min. ennen pelin alkua.

Jos osa porukasta puuttuu

Avoimiin peleihin tehdyistä varauksista hyväksymme -10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.

Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palveluntarjoajan varausehtojen mukaisesti).

 

  • Varaa pelit helposti netistä

    Varaa pelit ennakkoon niin varmistat pääsyn pelaamaan haluamanasi ajankohtana

    Varaa pelit