Synttärimenut

Synttärien tarjoilut

Synttärimenuistamme voit valita juhliinne sopivat tarjoilut jotka nautitaan omassa juhlatilassa

Tarjoilu sisältyy valitsemanne synttäripaketin hintaan. Alla oleva yksikköhinta on ilmoitettu mahdollisia lisätilauksia varten. Tarjoilun hinta sisältää tilavuokran, huoneen koristelun ja tarjoilun mukaisen kattauksen.

Erikoisruokavaliot

Pystymme huomioimaan yleisimmät erityisruokavaliot, mutta ilmoitathan niistä meille aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Vaikeasti allergisille sekä moniallergisille suosittelemme omia eväitä. Tiloissamme käsitellään tuotteita, jotka voivat sisältää allergeenejä, kuten pähkinä ja maito. Halutessanne voitte tuoda lisäksi oman kakun, mutta muistathan tällöin myös kakun tarjoiluastiat.

 

OMAT TARJOILUT

Voitte tuoda juhlienne tarjoilut halutessanne myös itse. Tällöin veloitamme pelimaksun lisäksi tilavuokran 25€/ryhmä. Huone varataan siten että sen saa käyttöön 15 min. ennen pelien päättymistä ja se on juhlimista varten käytössä n. 45 min. pelien päätyttyä.

Tarjoiluastiat tulee asiakkaan tuoda omille tarjoiluille itse. Tarjoiluhuoneesta löytyy minijääkaappi kylmäsäilytystä ja mikroaaltouuni eväiden lämmittämistä varten. Omien tarjoiluiden jäljet tulee asiakkaan siivota itse ennen huoneen luovutusta, siivousaikaa on 15 min. juhlien jälkeen. Mahdollisesti tarvittavat siivousvälineet saa henkilökunnalta.