Synttärimenut

Synttäreille voit valita tarjoilut meiltä tai tuoda omat tarjoilut. Pelien hintaan lisätään tarjoilujen hinnat.

Synttärimenuistamme voit valita juhliinne sopivat tarjoilut, jotka nautitaan omassa juhlatilassa.

Tarjoilu sisältyy valitsemanne synttäripaketin hintaan. Alla oleva yksikköhinta on ilmoitettu mahdollisia lisätilauksia varten. Tarjoilun hinta sisältää tilavuokran, huoneen koristelun ja tarjoilun mukaisen kattauksen.

Erikoisruokavaliot

Pystymme huomioimaan yleisimmät erityisruokavaliot, mutta ilmoitathan niistä meille aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Vaikeasti allergisille sekä moniallergisille suosittelemme omia eväitä. Tiloissamme käsitellään tuotteita, jotka voivat sisältää allergeenejä, kuten pähkinää ja maitoa. Halutessanne voitte tuoda lisäksi oman kakun, mutta muistathan tällöin myös kakun tarjoiluastiat.

 

OMAT TARJOILUT

Voitte tuoda juhlienne tarjoilut halutessanne myös itse. Tällöin veloitamme pelimaksun lisäksi tilavuokran 28€/ryhmä. Huone varataan siten että sen saa käyttöön 15 min. ennen pelien päättymistä ja se on juhlimista varten käytössä n. 45 min. pelien päätyttyä.

Keittiöstämme löytyy minijääkaappi kylmäsäilytystä ja mikroaaltouuni eväiden lämmittämistä varten. Lisäksi pakastin on käytössänne, mikäli sitä tarvitsette. Siivouksen hoidamme me.