Synttärit

IKIMUISTOISET SYNTTÄRIT

JÄRJESTÄ LAPSELLE MEGAHAUSKAT JA AKTIIVISET SYNTTÄRIT SEINÄJOEN MEGAZONESSA ALK. 9 € /HLÖ

Megazonessa synttäreitä vietetään monella tavalla. Valitse pelkät pelit Megazoneen/pakohuoneisiin tai ota lisäksi juhlahuone.

Voit tuoda omat tarjottavat (huonevuokra 28€) tai ottaa meiltä herkku- (11€/hlö) tai pizza-setin (14€). Valitse mieleisesi aktiviteetti tai yhdistele!

Megazone lasertaistelu sopii kaikenikäisiin synttäreihin. Pakopelisynttäreihin voi myös yhdistää lasertaistelun.

Biljardifutis sopii pienelle porukalle tai lisäksi pakohuoneen tai Megazone pelien yhteyteen.

Näin varaat pelit: Valitse nettiajanvarauskalenterista Megazonen pelin alkamisajankohta ja varaa peli. Jos haluat useamman pelin, varaa eri pelikierrokset erikseen. Synttärihuone varataan viimeisen pelikierroksen loppumisajankohdasta alkaen.

Esim. Jos pelisi ovat klo 12.00-12.30 ja klo 12.30-13.00, pyydämme saapumaan 15 minuuttia ennen pelikierrosten alkamista eli klo 11.45. Synttärihuone varataan tällöin alkamaan klo 13 (yleensä saat huoneen käyttöösi jo tullessasi). Synttärihuoneessa voit juhlia 30-45 min pelien jälkeen.

Kalenteri elää 30 min välein. Pelikierrokset Megazoneen alkavat tasalta ja puolelta, ja vartti (15 min) ennen oltava paikalla. Varsinainen peli kestää 23 min, mutta pisteiden katsomiseen jne. menee myös hieman aikaa.