Harrastustoiminta

Megazone harrastuksena

Paljon pelaaville ja kisaamisesta kiinnostuneille

Paljon pelaavan kannattaa liittyä Megazone harrastajien joukkoon. Harrastajana voit saada itsellesi pitkäikäisen, upean, liikunnallisen harrastuksen. Pääset osallistumaan viikoittain järjestettäviin peli-iltoihin, pääset pelaamaan parempia vastuksia vastaan, kehityt pelaajana ja saat tietysti uusia kavereita.

Harrastustoimintaa on Suomessa ollut jo vuodesta 1993 ja osa nykyisistä pelaajista on pelannut 90-luvulta lähtien – eikä pelinälkä vaan sammu. Megazone sopii myös harrastuksena kaiken ikäisille. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, treenaat ja kehityt juuri sen verran kuin itse haluat.

Tule mukaan mahtavan harrastuksen pariin

Harrastajille tarkoitetuissa peli-illoissa pääset pelaamaan erikoispelimuotoja ja kehittymään laserpelaamisessa vaikka kilpatasolle saakka.

 • Peli-iltojen hinnasto

  1h peli-ilta 10 €/hlö

  1,5h peli-ilta 15 €/hlö

  2h peli-ilta 20 €/hlö

  Su 2h peli-ilta 10 €/hlö

  Ti 1,5h peli-ilta 7 €/hlö

   

  Peli-illoissa pääset pelaamaan erikoispelejä ja voit kehittyä laserpelaajana aina kilpatasolle saakka.

  Peli-iltojen kesto määräytyy osallistujamäärän mukaan ja se ilmoitetaan etukäteen. Jos joudut lähtemään etuajassa tai olet muuten estynyt pelaamasta koko tapahtuman ajan, veloitamme maksun peliajan mukaan.

  Tapahtuman aikana pelataan niin paljon kun ehditään. Pelien kesto on pelityypistä riippuen 5-10 min/peli.

 • Pelit-iltojen kulku

  Peli-illat järjestetään pääsääntöisesti sunnuntaisin. Peli-illoissa pääset pelaamaan erikoispelimuotoja, kuten Infection, Color Ranked Solo jne. Tutustumme myös virallisiin kisapelimuotoihin, kuten team ja solo comp, sekä team ja solo eliminaatio.

  Peli-illat ovat matalan kynnyksen tapahtumia, eli osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Megazone-konkari. Mukana on kaikentasoisia pelaajia, mutta suosittelemme, että olet osallistunut aikaisemmin normaaleille pelikierroksille ja peruspelimuotomme on sinulle tuttu. Henkilökunta sekä muut harrastajat ohjeistavat pelaajia jokaisen uuden pelimuodon kohdalla.

  Pidätämme oikeuden perua peli-illan, mikäli siihen ei ole ilmoittautunut tarpeeksi jäseniä illan järjestämiseksi. Peruutuksesta ilmoitamme kaikille ilmoittautuneille henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse.

  Jos sinulla on kysymyksiä peli-iltoihin ja harrastamiseen liittyen, niin laita rohkeasti viestiä tai kysy lisää henkilökunnalta!

 • Varaa pelit netistä

  Varaa synttärijuhlat ja yksitttäispelit ennakkoon!

  Varaa peli
 • Osta lahjakortti

  Anna lahjaksi laserseikkailuelämys

  Osta lahjakortti