Megazone Seinäjoki

Hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille!
Meiltä löytyy myös pakohuoneita, biljardifutis sekä bumball

Yhteystiedot

Megazone Seinäjoki Ostoskulma Puskantie 13 60100 Seinäjoki puh. 050 520 1015 seinajoki@megazone.fi

Aukioloajat

ma-ti Ennakkovarauksesta
ke-to 16 - 19/20
pe 14 - 19/20
la 12 - 19/20
su 12 - 16

Hinnat

1 peli

9 €

2 peliä

16 €

3 peliä

20 €

10x sarjakortti

65 €

Yksityispelit alk.

185€

Yritys­tapahtumat

Elämykselliset virkistyspäivät

Meillä järjestät vaivattomasti unohtumattomat, erilaiset ja elämykselliset yritystapahtumat henkilökunnalle tai asiakkaille. Megazone sopii mainiosti virkistys- ja tiimipäiviin, kokousten päätteeksi, asiakastapahtumiin, perhetapahtumiin ja pikkujouluihin.

Pakohuoneet

Laivareissu 88€/peli (kesto 75 min)
Elokuvateatteri 62€/peli (kesto 1 tunti)
Ravintolapakopeli Bar Desperado yli 10 henkilöä, 22€/hlö, alle 10 henkilöä, 25€/hlö. Minimivelotus 8:lta
Kitaristin Kuolema 110€/peli
Tutkimusasema Aurora 110€/peli
Lohikäärmeiden valtakunta 82€/peli
Rantabileet 72€/peli
Jäljillä 48€/ryhmä

Laivareissu pakopeli. Noin 2-8 henkilölle. Haastava/vaikeahko perhepakopeli, jossa ensimmäinen tehtävä on päästä laivaan. Vähintään 1 aikuinen mukaan.

Perhepakopeli Elokuvateatteri noin 2-6 henkilölle. Vähintään yksi lukutaitoinen mukana. Tässä pakopelissä viihtyy perheen pienimmät ja myös isoimmat. Ei kuitenkaan helppo peli.

Bar Desperado pelattavissa 8-16 hengellä Pancho Villan alakerrassa. K-18. Pakopeli jossa pelinvetäjä on osa peliä. Ruokailu pelin jälkeen vähentää 20€ pelin hinnasta. Minimiveloitus 8 hengeltä.  Sukella sisään Queretaron kaupungin tapahtumiin ja tule osaksi sitä. Hulvattoman hauska peli polttareille, synttäreille, tyhyyn ja muuten vaan isolle porukalle!

Pakopeli Kitaristin Kuolema. Noin 2-6 henkilölle. K15, peli aikuiseen makuun. (K12 aikuisen mukana). Helsingissä vuosia tutkitun rikostapauksen tutkinta siirtyy Seinäjoelle. Hevibändi Riotin nousu kellareista maailman maineeseen katkeaa kun kitaristi löydetään kuolleena treenikämpän lattialta. Hyppää poliisin pestiin! Tekijä: Escape Room Running Rabbit. Huom. siirsimme kitaristin Megazone kalenteriin.

Uusi pakopeli Tutkimusasema Aurora. K12. Tutkimusasema Aurora tarvitsee apua kadonneen tutkijan löytämisessä! Ei liikuntarajoitteisille, ei alkoholin vaikutuksen alaisena. Tekijä: Escape Room Running Rabbit.

Lohikäärmeiden valtakunta perhepakopeli. Suositus 2-6 pelaajaa. Haastava, sopii vasta-alkajillekin. Vihjeet saatavilla. Älä silitä lohikäärmeitä!

Rantabileet pakopeli n. 2-4 henkilölle. Sinut on kutsuttu mahtaviin bileisiin. Pelissä vain 1 lukko, mutta paljon bikineitä. Haastava peli, (kesto n. 60 min). Alota baaritiskiltä!

Jäljillä pakopeli pihalla 2-5 hengen ryhmille Seinäjoen keskustassa. Jäljillä-elämys on virtuaalinen murhamysteeri pakopelimäisin maustein, joka pelataan omilla mobiililaitteilla tiimityönä. Kesto 1-2 tuntia. Lopussa pieni yllätys… Tekijä: Escape Room Running Rabbit.

Ikimuistoiset synttärit

Järjestä lapsellesi Megamageet synttärit Seinäjoen Megazonessa! Hinnat tarjoiluineen alk. 19,00 €/hlö.

Järjestä lapsellesi ikimuistoiset, liikunnalliset ja riemukkaat synttärit Megazonessa. Synttäripakettimme ovat tarkoitettu n. 7 – 15-vuotiaille lapsille.

Tärkeitä linkkejä

  • Megazone/ perhepakopelit

    varaa kaikki pelitapahtumat ennakkoon!

    Varaa peli
  • Cafe Aldonza

    varaa kaikki pelitapahtumat ennakkoon!

    Varaa pakopeli