Urheiluseurat ja kouluryhmät

Joukkueet ja seurat

Liikunnalliset ja hauskat pelitapahtumat reilun pelin hengessä

Unohtumattomat kauden päättäjäiset tai erilainen treeni. Joukkueen yhteisiin tapahtumiin suosittelemme yksityispelejä, jolloin pelitapahtuma on enemmän ryhmänne ihan oma juttu. Voitte valita tapahtumaanne pelkät pelit tai valmiiksi räätälöidyn tapahtumapaketin. Megazone tarjoaa nuorten parissa toimiville joukkueille ja harrasteseuroille liikunnalliset ja hauskat pelitapahtumat reilun pelin hengessä reiluun hintaan, ks. hinnat alta.

LUOKKARETKET JA LIIKUNTATUNNIT

MEGAZONESSA JÄRJESTÄTTE UNOHTUMATTOMAN LUOKKARETKEN TAI SYKETTÄ NOSTATTAVAT LIIKUNTATUNNIT

Megazonen liikuntatunneilta ei lintsata. Liikuntatunteja voi järjestää vähintään 10 hengen ryhmille arkisin heti aamusta lähtien edulliseen kouluryhmähintaan.

Luokkaretken ohjelmanumerona Megazone on lyömätön valinta. Luokkaretkille suosittelemme valitsemaan yksityipelit, jolloin pelitapahtuma on kokonaan luokan oma juttu. Kysy myös retkipäivän ruokailumahdollisuuksista.

Ryhmähinnat

Alla olevat alennetut hinnat koskevat vähintään 10 henkilön nuorisoryhmiä, jotka tulevat pelaamaan opettajan/valmentajan/ohjaajan johdolla. Alennetut hinnat ovat voimassa maanantaista torstaihin. Kevään luokkaretkisesonkina (kaksi viimeistä kouluviikkoa) voimassa vain yksityispelien alennukset, avoimet vuorot pelataan normaalihinnalla.

 • Avoimet pelit

  Avoin peli 22 min 8,00 €/hlö*

  Avoin peli  2×22 min 15,00 €/hlö*

  Yksityispelit

  Yksityiskierros 22 min 225,00 €*
  Yksityistunti 60 min 450,00 €*

 • Ryhmäpaketti mini

  Megazone yksityiskierros 22 min. Kabinetti käytössänne tunnin jälkipelejä varten.
  Kabinetissa on tarjolla irtokarkkia, sipsiä ja popcornia sekä juotavaksi mehua ja vettä. Max 30 henkilöä.

  hinta: 350 €*

 • Ryhmäpaketti maxi

  Megazone yksityistunti, pelataan ryhmän koosta riippuen 2 – 4 pelikierrosta.
  Suositus noin 8 – 30 hlöä. Kabinetti käytössänne tunnin jälkipelejä varten. Kabinetissa on tarjolla irtokarkkia, sipsiä ja popcornia sekä juotavaksi mehua ja vettä.

  Hinta: 575 €*

Ruokailu

Nauti pelien jälkeen herkullisista sapuskoista kabinetissa

Tiloihimme on mahdollista järjestää ryhmälle myös herkuttelua (max 25 hlöä yhteen kabinettiin). Tarjoilun hinta sisältää kabinetin tilavuokran ruokailun ajaksi sekä tarvittavan kattauksen. Tarjoilut on tilattavissa vähintään 10 henkilölle. Tarjoilut on tilattava ja henkilömäärä sekä erikoisruokavaliot vahvistettava vähintään 3 vrk ennen tapahtumaa – kabinetti tarjoiluiden nauttimista varten on kuitenkin hyvä varata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tarjoiluvaihtoehdot

PIZZAMENU, Hinta 14,00 €/hlö

Pizza-paloja kahdella eri täytevaihtoehdolla, Sipsejä ja popcornia, Irtokarkkeja, Limua ja mehua

 • Varaa ryhmällesi pelit ennakkoon

  Tee varaus ennakkoon niin varmistat pääsyn pelamaan haluamanne ajankohtana

  Varaa peli