Harrastustoiminta

Megazone harrastuksena

Paljon pelaaville ja kisaamisesta kiinnostuneille

Paljon pelaavan kannattaa liittyä Megazone harrastajien joukkoon. Harrastajana voit saada itsellesi pitkäikäisen, upean, liikunnallisen harrastuksen. Pääset osallistumaan viikoittain järjestettäviin peli-iltoihin, pääset pelaamaan parempia vastuksia vastaan, kehityt pelaajana ja saat tietysti uusia kavereita.

Harrastustoimintaa on Suomessa ollut jo vuodesta 1993 ja osa nykyisistä pelaajista on pelannut 90-luvulta lähtien – eikä pelinälkä vaan sammu. Megazone sopii myös harrastuksena kaiken ikäisille. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, treenaat ja kehityt juuri sen verran kuin itse haluat.

Aktiiviharrastajien treenit ja kilpapelaaminen

 • Aktiiviharrastajien treenit

  Aktiivisemmasta laser tag -pelaamisesta kiinnostuneille järjestetään omia treenejä aukioloaikojen ulkopuolella. Treenipäiviä on ti-to välillä ja treenien järjestämisestä vastaa Jyväskylän Laser Tag Urheilijat. Aikuisille ja junioreille löytyy omat ryhmänsä.

  Treeneissä harjoitellaan kilpapelimuotoja sekä erilaisia pelitaktiikoita. Treeneihin osallistuminen ei edellytä pidempää kokemusta Megazonesta vaan aloittelijat voivat myös tulla mukaan! Kokeneemmat pelaajat opastavat mielellään uusia ja JLTU järjestää myös laser tag -kursseja, joista saat hyvän startin uuteen harrastukseen!

  Lue lisää laser tagista harrastuksena osoitteesta www.jltu.fi

 • Kilpailutoiminta

  Jokaisella Laser Tagin harrastajalla on mahdollisuus osallistua kilpailuihin, mutta ketään ei kisoihin velvoiteta. Eri tasoisia kilpailuja ja kisatapahtumia järjestetään Suomessa, mutta myös ulkomailla. Jyväskylä ja JLTU ovat olleet erittäin aktiivisia osallistujia kisoissa niin kauan kuin lajia on Suomessa harrastettu.

  Laser Tagissa kamppaillaan niin SM-, EM- kuin MM- tasolla. Suomalaisilla on myös oikeus osallistua Ruotsin mestaruuskisoihin, kuten myös ruotsalaisilla SM-kisoihin.

 • Varaa pelit netistä

  Varaa synttärijuhlat ja yksitttäispelit ennakkoon!

  Varaa peli
 • Osta lahjakortti

  Anna lahjaksi laserseikkailuelämys

  Osta lahjakortti