Lahjakortit pukinkonttiin

16.12.2021

Ovatko lahjaideat vähissä ja joulu lähestyy kovaa vauhtia? Megazonelta saat varmasti mieluisaa sisältöä paketteihin! 🎁

Lahjakorteissamme on kahta vaihtoehtoa: paikan päältä hallilta saat peliliput, joihin on merkitty tietty määrä pelejä, ja nettikaupastamme löytyvät arvolahjakortit, joissa on tietty summa rahaa ladattuna.

Pelilippuja on yhdelle, kahdelle tai kolmelle kierrokselle ja samaan lippuun merkityt pelit on tarkoitettu pelattavaksi peräkkäin (toki pieni tauko on aina pelien välissä). Arvolahjakortit taas käyvät meillä kaikkeen eli Megazonen, Prison Islandin sekä limsojen/muiden herkkujen maksamiseen.

Meiltä ostettu lahjakortti käy Jyväskylän lisäksi Helsingissä, Tampereella sekä Vantaalla.

Pelilahjakortit saat Tullintorin alakerrasta hallin aukioloaikoina ja samalla reissulla voit napata mukaasi myös liput Prison Islandiin. 😉 Nettikaupan arvolahjakortit taas löydät TÄÄLTÄ. Huomaathan, että nettikaupasta löytyy myös peleillä ladattuja lahjakortteja, mutta ne käyvät vain Helsingin ja Vantaan toimipisteissämme.

Varmista riemukas joulu ja lahjoita yhteistä tekemistä! 🎅🏼