Koronan vaikutus synttäreiden järjestämiseen

30.9.2020

Tällä hetkellä koronarajoitukset eivät suoranaisesti koske meidän toimintaamme, joten synttäreitä on mahdollista varata normaaliin tapaan. Olemme kuitenkin poistaneet käytöstä yhden synttärihuoneen, jotta synttäreitä ei kertyisi samalle kellonajalle useita. Pyrimme myös asiakkaan meille soittaessa/lähettäessä sähköpostia ohjaamaan varauksia sellaisille kellonajoille, joissa on vielä väljempää pelien osalta. Tällä tavoin saamme mahdollisesti rajoitettua paikalla kerrallaan olevien henkilöiden määrää. Nettivarauksesta asiakas ei pysty itse näkemään, onko samalla kellonajalla muita varauksia, joten tästä syystä suosittelemmekin olemaan meihin yhteydessä. Varsinkin arki-illoissa on tällä hetkellä hyvin tilaa, joten arkisynttärit ovatkin loistava vaihtoehto! 🙂

Synttärikattauksiin olemme koronan vuoksi tehneet muutoksia niin, että jokaiselle katetaan omalle lautaselle annos sen sijaan, että kaikki ottaisivat syötäviä yhteisestä kulhosta. Synttärihuoneista löytyy myös käsidesiä ja ohjeistamme synttärivieraita (kuten kaikkia muitakin asiakkaita) käymään käsienpesulla sekä saapuessa että pelien jälkeen. Toivomme myös, että paikalle ei saavuttaisi yli 15 min ennen synttäreiden alkua, jotta aulatiloissa (mahdollisesti muiden pelaajien kanssa) vietetty aika jää mahdollisimman lyhyeksi.

Haluamme tehdä synttäreiden viettämisestä meillä mahdollisimman riskitöntä ja meiltä löytyykin lokakuun ajan vaihtoehtona myös tavallista halvemmat yksityissynttärit! Yksityiset 2×22 min pelit max. 12 hlölle myynnissä nyt hintaan 250€. (norm. 490€). Lisäpelaajat peleihin normaalilla avoimen vuoron hinnalla 17€/hlö. Tarjoilut / omien tajoiluiden tilavuokran veloitamme erikseen. Yksityissynttärit on tällä hetkellä mahdollista varata ainoastaan sähköpostitse tai puhelimitse. Tarjous on voimassa 1.-31.10.2020.

Myös normaalit avoimen vuoron synttärit ovat toki mahdollisia normaaliin tyyliin. Lisätietoa erilaisista synttärivaihtoehdoista löytyy sivulta https://megazone.fi/jyvaskyla/synttarit/synttaripaketit/.

Seuraamme myös Jyväskylän kaupungin ohjeistusta maskien suhteen ja toivomme, että yli 15-vuotiaat käyttäisivät meillä maskia aulatiloissa.