Ovet aukeavat taas 23.5.!

11.5.2020

Megazone palailee pikkuhiljaa arkeen!

Toukokuun puolella olemme avoinna 23.5. alkaen keskiviikosta perjantaihin klo 15-19 ja lauantaisin 13-18. Muina aikoina otamme ryhmiä vastaan tilauksesta.
Toukokuun aikana otamme rajoituksien vuoksi avoimiin peleihin max. 9 hlö kerrallaan ja tästä syystä päästämme myös aulatiloihin ja ohjeistukseen vain tämän määrän kerrallaan. Odotathan siis kärsivällisesti vuoroasi henkilökunnan ohjeiden mukaan.
Noudatamme epidemian vuoksi tavallista tiukempaa hygieniaa ja pintojen tiiviimmän putsauksen lisäksi liivit puhdistetaan asiakkaiden välissä. Omat tavarat jätetään pelien ajaksi aulan lukkokaappeihin. Kädet tulee pestä sekä hallille saapuessa että pelin jälkeen ja suosittelemme myös käyttämään käsidesiä, jota löytyy meiltä useammasta pisteestä aulasta. Hallilla on kertakäyttöhanskoja asiakkaiden käyttöön.
Henkilökuntamme noudattaa myös turvallisuusohjeita ja pitää turvaväliä, joten emme tule totutun oma-aloitteisesti lähelle auttamaan liivien pukemisessa, mutta apua saa toki aina pyytää mikäli solkien kanssa on hankaluuksia! 🙂 Pyydämme myös asiakkaita noudattamaan turvavälejä mahdollisuuksien mukaan meillä liikkuessa.

1.6. alkaen voimme ottaa sisään isompia asiakasmääriä kerrallaan ja myös synttärit tarjoiluilla ovat mahdollisia. Aukioloaikamme kesäkuussa ovat ti-la 12-19. Maanantaisin ja sunnuntaisin pelaamaan pääsee tilauksesta.

Juhannusviikolla palvelemme ma-ke 13-19, torstaista sunnuntaihin rauhoitumme viettämään juhannusta, joten halli on suljettu.