Influenssaan ja koronavirukseen varautuminen Megazonessa

11.3.2020

Megazone on toistaiseksi avoinna hieman supistetuin aukioloin: MA-PE 16-20, LA 12-19, SU 12-17. Saatamme sulkea aikaisemmin, mikäli pelaajia ei ole, joten teethän varauksen ennen saapumistasi. Megazonessa pelaa enintään 27 pelaajaa kerrallaan yli 400 m2:n tilassa, joten lähikontakti pelissä on hyvin minimaalista.

Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan ja päivittäisiin siivousrutiineihin. Olemme ohjeistaneet henkilökuntamme tekemään ylimääräisiä siivouksia, kuten ovien kahvat ja muut yleiset tartuntapinnat. Pelivarusteiden päivittäistä puhdistusta on tehostettu. Ohjeistamme kyltein ja suullisesti asiakkaitamme pesemään kädet ennen ja jälkeen pelin. Olemme lisänneet wc-tiloihin käsienpesuohjeet. Toimipisteissämme on lisäksi käsidesiä ja halukkaat voivat pyytää pelin ajaksi kertakäyttöhansikkaat. Sairaana ei pidä tulla pelaamaan. Suosittelemme lähi- ja korttimaksuja.

Seuraamme aktiivisesti THL:n ohjeita yleisten tilojen toimintaohjeiden varalta. Meille on tärkeää, että Megazonessa pelaaminen on turvallista myös epidemian aikana.