Megazone harrastuksena

15.11.2018

Paljon pelaavan kannattaa liittyä Megazone-harrastajien joukkoon. Harrastajana voit saada itsellesi pitkäikäisen ja liikunnallisen harrastuksen. Harrastustoimintaa on Suomessa ollut jo vuodesta 1993 ja osa nykyisistä pelaajista on pelannut 90-luvulta lähtien – eikä pelinälkä vaan sammu. Harrastuksena laser tag eroaa yllättävänkin paljon avointen vuorojen ”höntsäilyistä” ja pelimuotoja on useampia. Lajin voidaankin kuvailla olevan aerobista kuntoa vaativa taktinen joukkueurheilulaji.

Jyväskylässä harrastustoimintaa pyörittää Jyväskylän laser tag urheilijat ry, jolla on treenit tiistaisin ja torstaisin. Porukassa on harrastajia 13-vuotiaasta yli 40-vuotiaisiin.

Syyskuussa JLTU käynnisti junioritoiminnan 10-14 -vuotiaille. Junioritoiminnan tarkoituksena on tarjota lapsille mahdollisuus harrastaa laser tagia turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tärkeintä on yhdessä liikunnasta nauttiminen! Tammikuussa 2018 aloittaa toinen junnuryhmä, johon ilmoittautuminen on avoinna NYT! 🙂

Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy osoitteesta http://www.jltu.fi/juniorit/