Pelin kulku ja pelimuodot

Pelin kulku Megazonessa

Megazonea pelataan solo- tai tiimipelinä

Tavallisesti pelataan tiimipeliä kahdessa tai kolmessa mahdollisimman tasaväkisessä joukkueessa. Jos pelaajia on vähän niin peli voidaan pelata solo-asetuksilla, jossa kaikki pelaavat toisiaan vastaan. Kummassakin pelimuodossa pelaajat pysyvät pelialueella koko pelin ajan.

Pisteiden kerääminen

Pisteitä kerätään sekä itselle että joukkueelle toisten pelaajien liiveissä ja aseissa oleviin valosensoreihin ampumalla sekä vastustajien tukikohdat tuhoamalla. Osuman saatuaan pelaaja eliminoituu ja liivin kaikki valot sammuvat, muutaman sekunnin kuluttua valot syttyvät uudelleen ja peli jatkuu.

Tukikohta on jokaisen joukkueen kotipesä. Tavoitteena on tuhota vastustajajoukkueiden tukikohdat kukin vuorollaan sekä suojella omaa tukikohtaa vastustajilta. Tiimipelissä jokainen pelaaja voi tuhota kummankin vastustajan tukikohdan yhden kerran pelin aikana. Solo-pelissä jokainen pelaaja voi tuhota kertaalleen kaikki kolme tukikohtaa.

 

Pelimuodot

Megazonea pelataan solo- tai tiimipelinä

 • Joukkuepeli

  Joukkuepelissä pelaajat jaetaan kahteen tai kolmeen tasaväkiseen joukkueeseen. Joukkueet yrittävät puolustaa omaa tukikohtaansa vastustajilta ja samalla tuhota vastustajien tukikohdat kukin vuorollaan.

 • Solo-peli

  Solo-pelissä jokainen on omillaan, eli kukin pelaa yksin muita vastaan. Pisteitä saa osumista toisiin pelaajiin sekä tukikohtien tuhoamisesta, jokainen pelaaja voi tuhota kunkin (3 kpl) tukikohdan yhden kerran pelin aikana.

 • Erikoispelit

  Erikoispelejä pelataan jäsenilloissa, erikostapahtumissa (esim. FNF) sekä yksityistilaisuuksissa. Helpoin tapa tutustua peleihin on osallistua Megazonessa järjestettäviin tapahtumiin. Megazonesta innostuneen kannattaa liittyä harrastajapelaajaksi, jolloin erikoispelejä pääsee pelaamaan viikottaisissa harrastajien peli-illoissa.

 • Varaa pelit

  Varaa pelit ennakkoon niin varmistat pääsyn pelaamaan haluamanasi ajankohtana

  Varaa pelit