Harrastustoiminta

Megazone harrastuksena

Paljon pelaaville ja kisaamisesta kiinnostuneille

Paljon pelaavan kannattaa liittyä Megazone harrastajien joukkoon. Harrastajana voit saada itsellesi pitkäikäisen, upean, liikunnallisen harrastuksen. Pääset osallistumaan viikoittain järjestettäviin peli-iltoihin, pääset pelaamaan parempia vastuksia vastaan, kehityt pelaajana ja saat tietysti uusia kavereita.

Harrastustoimintaa on Suomessa ollut jo vuodesta 1993 ja osa nykyisistä pelaajista on pelannut 90-luvulta lähtien – eikä pelinälkä vaan sammu. Megazone sopii myös harrastuksena kaiken ikäisille. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, treenaat ja kehityt juuri sen verran kuin itse haluat.

Liity jäseneksi ja tule mukaan mahtavan harrastuksen pariin

Harrastajille tarkoitetuissa peli-illoissa pääset pelaamaan erikoispelimuotoja ja kehittymään laserpelaamisessa vaikka kilpatasolle saakka.

 • Hinnat

  Harrastajana pelaat edullisemmin ja saat mahdollisuuden osallistua peli-iltoihin sekä kisatoimintaan. Arki-iltoina ja aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollisuus vuokrata peliaikaa edullisesti peli-iltoja varten, joten sellaisen voit järjestää myös itse.

 • Pelit-illat

  Harrastajien peli-iltoja pyritään järjestämään viikottain. Ilmoitamme illoista ja tapahtumista Megazonen harrastajien Whatsappissa. Voit kysyä liittymismahdollisuudesta työntekijöiltämme.
  Peli-illoissa pääset pelaamaan erikoispelejä ja voit kehittyä laserpelaajana aina kilpatasolle saakka.

  Pidätämme oikeuden perua peli-illan, mikäli siihen ei ole ilmoittautunut tarpeeksi pelaajia. Peruutuksesta ilmoitetaan Whatsapp-chatissa.

 • Varaa pelit

  Varaa synttärijuhlat ja yksitttäispelit ennakkoon!

  Varaa peli