TULOSSA! Hyväntekeväisyysturnajaiset syksyllä 2019

23.10.2018

Suomen jännittävin ja hauskin hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään Helsingin Megazonessa ensimmäistä kertaa syksyllä 2019.

Tavoitteenamme on saada mukaan tiimejä yrityksistä, jotka haluavat pitää hauskaa ja samalla tehdä kanssamme hyvää. Kerää yrityksestäsi tai yhteistyökumppaneistasi 6-7 henkilön tiimi ja osallistukaa tempaukseen!

Mikä sen hauskempaa kuin tarjota tiimille huikean hauska tiimipäivä arjen keskelle ja samalla kantaa kortensa kekoon apua tarvitsevien auttamiseksi. Auttavan käden ojentaminen tuo hyvän mielen lisäksi yrityksellesi positiivista näkyvyyttä eri medioissa.

Tapahtuman osallistumismaksu on 1.000,00€ joukkueelta. Kaikkien joukkueiden osallistumismaksut lahjoitetaan lyhentämättömänä voittajajoukkueen valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Tapahtuma on yksipäiväinen ja kesto kokonaisuudessaan on noin 6 tuntia sisältäen harjoitukset. Megazone tarjoaa tapahtumalle puitteet, opastuksen, turnauksen ohjauksen ja turnauseväät.

Mukaan mahtuu enintään 12 joukkuetta, joten ole nopea ja tee ennakkoilmoittautuminen heti sähköpostitse: helsinki@megazone.fi

Paikka: Megazone Helsinki
Salmisaaren liikuntakeskus
Energiakatu 3, 00180 Helsinki
Aika: Elo-syyskuu 2019 (arkipäivä, päivämäärä vahvistetaan myöhemmin)